Kenapa Tak Boleh Baca Blog Aty @ `aku bukan bidadari ` ni??

Assalamualaikum...

dah tengah hari dah ...
masa untuk memikirkan nak masak apa hari ni..
huhuhu...
rutin harian Gadis walaupun Gadis malas sgt nak masak rasenyer...
^_^

tapi sebelum tu blogwalking n comment-comment dulu..
biasela Gadis akan baca entry yang dah di list kan kat blog Gadis tu..
tapi ada satu blog tu yang Gadis tak boleh nak baca..
sebenarnya dah lama..
tapi Gadis diamkan jek..
huhuhu..

Blog yang Gadis sibuk sgt nak baca 
blog Kak Aty @ `aku bukan bidadari`

mula-mula klik mcm ni..
ok jek..



skali tgh syok nak baca jadi mcm ni pulak..
huhuhuhu...


Gadis pun tak tahu samada Gadis sorg je yang jadi mcm ni..
atau pun blogger yang lain baca elok jek...
huhuhu...

k la..
see u olls next entry..
^^_

Comments

  1. kite pon jadi cmtu td.. tapi bile gune google chrome je, gune internet explorer ok je :) try gune internet explorer ye..

    ReplyDelete
  2. Kalau kita nak baca kat office lagi la tak bole..sampai header je yg ada. Kat rumah okey plak.

    ReplyDelete
  3. aah dh lama dh blo aty kena malware.tp now dh ok dh.

    ReplyDelete
  4. td pun hani nk bukak blog aty pun jd cmtu..so hani tekan jer proceed anyway...huhu

    ReplyDelete
  5. @~misshuny~

    owhhh ye ke..
    takut jgk nak proceed away..

    takut virus melanda nnti..huhuhu

    ReplyDelete
  6. @Cikpuan rara

    ye ker dah ok..
    xper..nnti gadis try bukak semual...huhuh

    ReplyDelete
  7. @e k i n ♥ y u s r i

    aikkk..
    ekin boleh plak yer...

    sabo je la..huhuh

    ReplyDelete
  8. @leeza

    nak bukak explorer tu..
    rase boleh sempat pgi toilet rasenyer..
    huhuhu

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum along ...mak pun ada buka tadi pun mcm tu juga...mesti blog dia ada blog frenz dia yg ada virus ni kena suruh dia buangkn dulu la...:)

    ReplyDelete
  10. @maszull

    waalaikumussalam...

    tu la..
    ada yg ok bila bukak...ada yg x ok..
    =)

    ReplyDelete
  11. virus tu..selalu kalau google chrome memang kalau blog da virus jadi mcm 2..kalau kita msuk juga kita akan kena virus tu..xtau lah betoi ka x hihi..kalau salah maap :D

    ReplyDelete
  12. @fatin hanani

    adik Gadis pun ckp mcm tu jugak tau...

    tu yg takut nk proceed sbb lappy bru pas format..=)

    ReplyDelete
  13. same jugak.. tp refresh byk kali, dkt 8 10kali.. bru boleh..huhu

    ReplyDelete
  14. a,ah..blog die terkena malware..kina pun takut nk proceed takut berjangkit..hopefully aty dpt find solution..

    ReplyDelete
  15. sy pulak..kan biasa kalau org update,akan keluar kat bloglist.tp aty punya lama sangat tak kuar.ingatkan dia busy ke apa..baru semalam dapat buka.

    ReplyDelete
  16. @fifi tiez

    tu la..
    bile dier updated dah x dpt nak baca blog nyer...huhuhu

    ReplyDelete
  17. @Shakina Farhan

    tu la..
    same la kiter ni...
    tkut nak proceed...=)

    ReplyDelete
  18. @cikpingu

    owhhh ye ker..
    nak try jugak la...^_^

    ReplyDelete
  19. heheh..perihatik gak ek korang semua kat blog aty..[malu ai taw..] ;p

    ReplyDelete
  20. @aTy _faRed~

    mestila ak aty...
    dah terbiasa bukak blog je kene baca..
    tu yang kene busy body skit..hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik