Tak Jadi La Pulak Pengat Ni...

Assalamualaikum...

weeehuuuu jenjiran..
^_^

Hari ni Gadis pegi buat check up kat KK...
tetibe pegi amik darah skali HB turun dari 11.9 hingga 9.1...
biasela kalau dh mcm tu mmg kene tanya macam2 ngan nurse n doktor..
so dengan itu kene buat check up 2 minggu akan datang...
dah lama x amik darah yang banyak2 tu...
slalu cucuk kat jari jek...
bile dah amik darah banyak2 jadi pitam n muntah2 plak dgn tiba-tiba...
huhuhu...

dah la citer pasal klinik...
hihihi...

citer Gadis buat pengat labu + durian yang cair n tak jadi...
husben cakap rasa ok dah sedap..
tapi cair skit..
maklum la..1st time buat pengat...
practice make perfect kan..
lain kali boleh buat lagi...
sampai sedap n puas hati...
^_^

ini la hasil nyer...
hahahahaha....

husben siap tukar nama lagi...
ni bukan pengat labu + durian..
ni  ``LAMOLA MEXILANO``...
siap nak bagi nama lain...hihihihi...

k la..
see u olss next entry...
^_^

p/s : Gadis nak makan cendol pulut ni...puas cari area Rawang xde...maknenyer balik JB nnti dapat makan...sbb kat sane senang cari...huhuhu
=)

Comments

  1. assalamualaikum along...mcm2 aje tu dah sampai pecah santan nyer patut x boleh sampai santan tu berketul2 lain kali kena tunggu jgn sampai santan tu jadi mcm tu...

    nama baru ke tu..?hehehehe

    ReplyDelete
  2. xpe2 nanti try lagi ye.. biaselah 1st time buat xmenjadi sgt, kite kalau buat kek mesti xmenjadi T__T kene ambik kelas baking rasenye :p hehe~ gud luck dear! rajin2 masak :D

    ReplyDelete
  3. kak long pun tak bpe pandai sgt...tp boleh la...heheheh :)

    chayoook2 darling

    ReplyDelete
  4. gadis,
    comment takda kaitan.. huhuhu
    belu dkt mn ye???
    sbb yg 83 rgt tu survey dulu...
    kalau blh bg info dkt comment ika balik ye.
    thanks!!!

    ReplyDelete
  5. @Latika.Dot.Dot.

    xper sis..
    Gadis dah bagi link yer utk tengok2..^_^

    ReplyDelete
  6. @kaklong

    practice makes perfect kan kaklong...=)

    ReplyDelete
  7. @leeza

    tu la..
    x jadi la pulak..
    hihihi...

    xper..
    lain kali Gadis nak cuba lagi la..
    wahh siap nak pegi kelas baking yer..
    nnti boleh la Gadis tempah plak kan...=)

    ReplyDelete
  8. @maszull

    waalaikumussalam...
    tu la..
    mmg dah pecah santan dh tu..
    last2 beli santan lagi..
    sbb kurang santan..

    haah..
    mie yang bagi nama tu..hhahah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?