Baru Dapat Gambar Kahwin..???

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan yang ke 7

Lama betul rasenya Gadis tak update entry...
asyik blogwalking je ni..
bukan ketandusan idea nak update tapi awal puasa hari tu family Gadis dari JB datang menjengah anak nyer ni di Serendah..
pastu biasala kan jenjalan saje...
walaupun dah sarat, jalan tetap jalan..
pastu lenguh nyer Tuhan je la yang tau..

pastu lepas family balik ke JB..
Gadis demam, selsema, batuk, kepala berat...
macam-macam la..
kalau Gadis sorang tak per..
ini berdua...risau jugak la..
apa pun dah tak boleh buat..
huhuhu...
musim agaknyer la..
ni pun selsema ngan batuk tak baik lagi..
sbb doktor tak bagi ubat selsema & ubat batuk..takut effect baby...
kene baik sendiri ...
huhuhu..

zzeeetttt...
tajuk entry tak de kene mengena betul la kan..
hihihi..

Gadis baru terima album kahwin..
lama betul kan..
kahwin bulan 11 tahun lepas,ni baru dapat...
hahaha..
dah nak deliver baby dah baru dapat...
huhuhu..
xperla, atleast dapat tengok jugak...bukannyer ape ada masalah teknikal skit..hihihi..

jom la cuci mata..





















k laa..
see u ollss next entry..
^_^

p/s : semakin besar perut semakin tak larat dah nak berjalan...^_^

Comments

  1. MG pon sama...sampai dah 7 minggu prgnnat br dapat gmbaq

    ReplyDelete
  2. woww..memori terimbau ek..:) akak dulu pon lame giler nak dapat album kawen..hampir setahun gak ar..sadis..:)

    ReplyDelete
  3. baju kawin wane itam..
    waaaaaaa..
    nak jugak la nanti..

    ReplyDelete
  4. lamanya nk kena tggu pic kawen smpai...huhu...btw nice pic...=)

    ReplyDelete
  5. tertibe rasa nak kawen lak

    eh

    ReplyDelete
  6. @izzah

    mmg lama...hihihi..
    tapi puas hati...

    ReplyDelete
  7. @iMah

    tu la..
    buat badan nampak kurus...hihihi

    ReplyDelete
  8. @aTy _faRed~

    haah la kak..
    mmg terimbau la kenangan tu..
    rase nak bersanding balik je..
    tapi x boleh...

    wahh ye ke..
    xperla kak..
    janji ade kenangan...

    ReplyDelete
  9. @mrs gold

    xper..
    janji bila dh dapat tengok tu rasa puas hati je kan,...hihihi

    ReplyDelete
  10. lepas ni boleh la tatap puas2..xlama lg tatap gambar anak plak :D

    ReplyDelete
  11. @ctmah

    tau x per kan...
    hihihi..
    dah mmg lumrah semula jadi agaknyer...hihihi

    ReplyDelete
  12. eh cantik pulak baju sanding warna hitam tu... xpernah lagi nampak org pakai hitam... eh tapi... tak panas ke??

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum along...heheheehe gambo yg last tu yg x menahan nyer ada gak...:)

    ReplyDelete
  14. @maszull

    waalaikumussalam...

    haah..hiihih

    ReplyDelete
  15. @Nora Karim

    tu la..
    mase fitting tu terus berkenan kaler tu..
    terus pakai je...

    x panas la dear..
    biase je..
    mcm pakai kaler biase..

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum wbt dan slmt sejahtera....
    Menjemput anda ke http://lace-rose-murah.blogspot.com/


    1 & 2 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 9.00 / meter sempena pembukaan online shop saya http://kedaionlinecma.wix.com/kedai-online

    Order boleh dibuat terus ke online shop.

    Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

    http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


    atau emel saya:

    nurezqy@gmail.com

    ReplyDelete
  17. hehehehe comels je.best kan tgk album.

    ReplyDelete
  18. @Cik Puan Rara

    tu la...
    seronoknyer rase..
    rase nk bersanding lgi skali...hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...