Dah Sampai Baby Carrier ku...

Assalamualaikum...

lepas sarapan terus on lappy..
biasela kan..
dok blogwalking jek keje nyer..
dah jadi mcm rutin harian plak..
hihihi...
seronok kalau baca entry jenjiran Gadis..
x kira la umo bape tahun pun...hihihi...

skali dok tgh blogwalking...
acik poslaju ten ten..
baru teringat yang Gadis ada beli sesuatu...
hihihi...

sebenarnyer Gadis beli baby carrier ni dari kak aty
hari tu kan kak aty promosi macam-macam..
sementara tengah promosi terus grab je la kan...
hihihi...

thanks kak aty...
Gadis suke bila dah terima baby carrier tu...
^_^





Alhamdullillah kebanyakkan barang-barang baby dah siap...
tinggal mama nyer pulak..
ada yang lom settle lagi...huhuhu..
nak kene settlekan jugak ni..kang kot terberanak awal ke..
satu hal lagi kang..hihihi...

k la..
see u ollsss next entry..
^_^

p/s : yeaaayyy...tak sabar nak tunggu family dari JB sampai esok...^_^

Comments

  1. sy beli yg ring sling.sekarang macam excited nak tunggu baby keluar kan?ari2 cek kat blog,kot2 ada kawan yg dah bersalin.hehe

    ReplyDelete
  2. bila anak sy tgk gambar baby carrier tu terus dia cakap "macam kakak punya"..

    mmg sebijik pun..hehehe..

    ReplyDelete
  3. mmg bguna bnda alah ni..xrugi beli..kalo g tempat yg ramai org..anak sgt slamat sbb dok kt kita...gpun xsusah nk bjalan kt tmpt yg crowded...

    ReplyDelete
  4. baguslah dah siap semuannya..

    ReplyDelete
  5. Insya Allah lepas pantang nnt nak beli baby carrier gak

    ReplyDelete
  6. aah mak pun da call ckp ade brg smpai kat umah..tu cnfirm barang dr aty jugak...:)

    ReplyDelete
  7. wah smpai dah bby carrier... :)

    babe, nak tnye.. dkt area serendah/rawang ni klinik mana yg buat 3D/4D scan? Mai tak pnh buat yg 3D/4D lagi. igt nk wat la.. tlg bg name klinik n direction pls...:)

    kite dok berjiran je kan tp xpnh jmpe.. InsyaAllah one day... :)

    ReplyDelete
  8. comel la baby carrier tu....=D

    ReplyDelete
  9. wahh!best2..mimi lum beli pn lg carrier ni..huhu

    ReplyDelete
  10. heee best nya dh ada carrier,senang nt.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Dah Sekolah??