Dapat Sample Pampers

Assalamualaikum....

Kemas umah sudah...sarapan pun sudah..
jadi kerja seterusnya adalah bukak laptop pastu menaip utk entry baru sambil tengok citer Korea..
hihihi...

Sebenarnye Gadis dapat sample pampers jenama Baby Love..
rasenyer dah lama Gadis daftar & dapat tau pun dari seorg blogger M2b tapi Gadis tak ingat siapa kah gerangan tu..harap maaf yer..
tapi apa-apa pun thanks for the info yer...

Citer pasal pampers baby ni..Gadis lom beli lagi..
tak tau jenama apa yang best & harga yang berpatutan..
tapi cadangnya nak beli 1 jenama yang kuantiti nya sikit dulu...
ntah-ntah bila baby lahir nnti ruam ke ape-apa yang seangkatan dengannyer..jadi xde la rugi sangat kan...
boleh cari yang lain...
kalau ok, Gadis teruskan pakai jek nnti...^_^

nak citer pasal sample yang Gadis dapat ni elok atau tak..Gadis pun tak boleh bagi komen lagi..
sbb baby dalam perut lagi...
hihihi...

tapi xpela..
mana-mana M2b yang nak dapatkan sample pampers jenama ni jugak pegi kat laman web ni..


ini la sample pack pampers jenama Baby Love...
^_^

k la..
see u olls next entry..
^_^




Comments

  1. kite pun ada dpt sample baby love ni gak..masa p expo kat mid hari tu :)

    ReplyDelete
  2. hehe da dpt sample ni sape y nk pakai? bby tak kuar lg:D

    ReplyDelete
  3. anak aty pakai pet pet ok..tukar2 ngan drypers..pon ok..bajet..huhu..tapi pernah beli Hey baby.. orang lain kate murah dan bagus..tapi tak sesuai ngan anak aty..ruam..jadi aty pakai 2 tu jer..kalau ade sales baru beli mami poko.. :)

    ReplyDelete
  4. sy dapat sample ni masa ekspo baby aritu tp bukan saiz newborn.x silap sy saiz L..barang free kan..

    ReplyDelete
  5. try n error dulu ye..tp sy just suggestkan pet2..hehe

    ReplyDelete
  6. sy ada jugak dapat sample jenama babylove ni..setelah diuji pada anak kecik tu, ok la jugak dipakaikan waktu malam..tapi sebab anak kecik sy tu tak kuat pee pee, cam biasa je..

    lagipun sample yg dibagi tu dua keping je jadi susah jugak nak detect kesan sampingan kalo ada..

    tengok dari sample yg dibagi tu, memang tujuannya untuk dipakai waktu malam je sebab tebal kan jadi leh budak kecik tu pee pee bebanyak..

    kalo untuk pilihan jenama pampers, sy dan isteri lebih memilih jenama Huggies sebab setakat ni dua orang anak pakai huggies takde ruam atau ape2..

    p/s : sebelum tu memula pakai jenama drypers, tapi tak berapa nak sesuai..jadi ruam..

    ReplyDelete
  7. @pipoq

    wahhh...
    thanks for the info yer...
    ^_^

    senang nnti Gadis nak pilih jenama untuk baby Gadis...=)

    ReplyDelete
  8. @Halimaton Hanafee

    ramai cakap pet pet bagus..
    nnti Gadis nak try banding2 kan jugak la nnti...=)

    ReplyDelete
  9. @fifi tiez

    mmg pun..
    yang Gadis dapat pun bukan saiz newborn..

    biasela brg free...
    amik je la ..=)

    ReplyDelete
  10. @aTy _faRed~

    tu la kak aty..
    ramai cakap pet pet n drypers bagus...

    kene tengok kulit baby jugak la kan..hihihi

    ReplyDelete
  11. @mynameismy

    tunggu baby kuar baru bagi baby pakai...hihihi

    ReplyDelete
  12. @ctmah

    tapi mesti bukan saiz newborn kan...hihih

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik