Rasenya Macam Kene Tukar Header Ni...

Assalamualaikum...

Selamat Pagi semua...
^_^

Lepas sarapan pastu jengah blog kejap...
bila Gadis dok tenung-tenung, belek-belek blog Gadis ni macam ada yang naka kene tukar ni...
rasanya mcm kene tukar header ni..

dah nak jadi mak orang kot...
tapi header mcm budak-budak lagi..
hahaha...

nak kata pakar nak buat header tu tak dela..
sebenarnya stakat buat main-main je boleh la...
nak godeh photoshop pastu nak edit & adjust blog ni sekarang memang dah tak larat nak ngadap laptop ni lama-lama...
huhuhu...

 Header pertama bila daftar blog



 Header kedua-masa ni sibuk bercerita pasal nak kawin...=)



Header ketiga-cerita lepas kahwin...


Header keempat-masih samar-samar lagi & takde idea...
=(


k la..
see u ollss next entry..
^_^

p/s : ada idea tak agak-agaknyer untuk buat header yang baru...mane la tau ada yang baik hati nak buatkan untuk Gadis header yang baru...huhuhu..xdela..gurau-gurau jek...=)


Comments

  1. akak tak pernah tukar header...sadis..dah 4 tahun dah..huhu

    ReplyDelete
  2. tunggu baby lahirlah, nanti boleh letak gambar baby kat header..hehee

    ReplyDelete
  3. @mas saari

    ye jugak ek...
    tunggu baby lahir la..
    baru tukar header...=)

    ReplyDelete
  4. @aTy _faRed~

    huhuhu...
    xper..nnti kalau ada masa akk boleh tukar jugak...=)

    ReplyDelete
  5. blog kita xda header cntik2...hik3...

    ReplyDelete
  6. header baru tnggu baby keluar lah :p baru kene.. hehehe~

    ReplyDelete
  7. betul2...header yg baru kena tggu baby kuar la...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....