Tilam Travel Baby

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan ke 11

Sekejap je dah hari ke 11 kiter semua berpuasa kan...
pastu dah sibuk semua nak raya..
persiapan raya...
nasib baik la persiapan baby dah siap..
tggl sikit2 je lagi..
dah tak banyak dah..

mood nak update entry punyer la malas haiiii...
suke dok baca entry orang lain jek...
hihihi..

sebenarnyer Gadis beli Tilam Travel Baby ni dah lama dah..
kononnyer hari tu nak update..
tapi nak tunggu husben Gadis pegi hantar dobi dulu..
nak bagi wangi-wangi dulu baru la boleh update...
dah nak jadi papa ni..perangai pun jadi budak-budak..hihihi...


nape Doraemon plak ni?
sebenarnyer awal-awal dulu ader hantar order dengan LittleDJE
tapi sampai sekarang email tu tak di balas..
lepas tu asyik sold out jek bile launching yang baru..
so husben cakap tak payah la order-order kat situ..
beli yang dah siap je..
senang..beli pastu tak payah fikir-fikir lagi..
^_^
lagi pun tilam ni utk travel..
senang nak kemane-mane...
harganya pun lagi murah, cuma RM59.90..

dalam set ni ade tilam, bantal peluk & bantal kepala ..
bantal yang fiffy tu tambahan bantal..husben Gadis nak sangat bantal tu..
hihihi..


 nak jugak bantal ni..
ok jugak banyak2 bantal..
senang..
^_^


 ni la kedai nyer...
kedainyer kat Batang Kali...
tak jauh dari rumah Gadis..

siap dapat clubcard...
lepas ni kalau nak beli baju baby boleh dapat diskaun...
^_^

k la..
see u ollss next entry..
=)

p/s : Hari ni nak masak nasi ayam madu...permintaan husben...^_^

Comments

  1. mcm best jekkk..tapi takde baby..hehee..

    ReplyDelete
  2. mmg skang ni mls sgt nk update e3 kan..thp kemalasan yg thp max..hehe..
    nywy, cntik lah tilam doraemon tu..unik..xsbr nk tgk baby baring ats tu..:)

    ReplyDelete
  3. mcm lembut je tilam die..terase nk golek2 plak...hihi...

    ReplyDelete
  4. ehh..kedai ni pon ade kat area umah akak..tapi tak de pon yang cun macam awak nyer tu...
    elok ar awak beli yang macam tu..memang akan bergune..lagi2 siap ngan bag..senang nak hangkut..:)

    ReplyDelete
  5. comelnya!!husband nak sangat belikan baby tilam doraemon ni sebab dia memang minat doraemon.nanti nak carilah..

    ReplyDelete
  6. owh comelnye..ni mmg tuk travel yek..wah bagos2..tade baby lgk..tapi nnt maybe carik kot..kalo ade baby..:P

    ReplyDelete
  7. seronoknye tgk gadis dah byk wat persiapan baby. My nak beli pn mcm awal lg. tp nk tggu2 pn bkn byk mase sbb bekerja kan.nnti ade mase nk try la survey2 kedai gadis ckp tu...:)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum along....cantik2 tunggu DZ rasmikan nanti...:)

    ReplyDelete
  9. tinggal nak tunggu pemiliknya keluar je lagi la ni sebab semuanya dah lengkap..hehehe..

    ReplyDelete
  10. seronoknya semua persiapan dah complete.. akak ni satu apa pun tak beli lagi!

    ReplyDelete
  11. @mas saari

    tu pun siapkan sikit2 kak..
    xper,lepas ni akk boleh siapkan akk punyer plak yer..

    mesti comel2..=)

    ReplyDelete
  12. @pipoq

    tu la..
    tinggal nak tunggu tuan punya badan je ni utk rasmikan...hihihi

    ReplyDelete
  13. @maszull

    waalaikumussalam...
    tu la..
    dah x sabar dah rasenyer ni...hihihi

    ReplyDelete
  14. @mynameismy

    rasenyer dah boleh cari skit2 dah My..
    nnti senang..x kelam kabut..
    ^_^

    ReplyDelete
  15. @iedchan

    haah..
    kalau nak letak kat dalam baby cot pun boleh jugak kot..
    tapi baby cot nyer ade set yg lain...

    Insyaallah..aminnnn...

    ReplyDelete
  16. @fifi tiez

    mmg comel sesangat pun gambar doraemon ni..

    nnti boleh pegi cari yer...=)

    ReplyDelete
  17. @aTy _faRed~

    owhh ye ke kak..
    maybe xde stok kat situ kot..
    hihihi...

    tu la kak..
    memikirkan senang nak angkut tu yang beli jugak ...
    senang...hihihi

    ReplyDelete
  18. @Wawa

    mmg lembut pun..
    mmg best kalau golek2 ngan baby skali...hihihi

    ReplyDelete
  19. @Siti Nursyamimi

    tau x per..
    tapi malas2 pun nak type jugak..hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik