Wordless Wednesday : 20 ~ Popcorn

Assalamualaikum...


Husben tak benarkan Gadis makan keropok seperti twisties, dan seangkatan dengan nyer..
jadi, popcorn je yang Gadis boleh makan...
huhuhu..

xpela..
janji ada makanan yang boleh dikunyah time tengok tv..
^_^

see u olss next entry..
=)



Comments

  1. rara suka yg panas panas kat wayang tu.hehe

    ReplyDelete
  2. sedapnya! i kalau mkn popcorn mesti kusyuk sampai tak sedar habis...hehe

    ReplyDelete
  3. tak pe la.makan jea la apa yg boleh di makan.hehe

    ReplyDelete
  4. gadis... nak number tepon klinik tu.. bukak smpai kul bape ek?

    ReplyDelete
  5. masa mengandung ni mulut asyik nak mengunyah je kan..he3

    ReplyDelete
  6. Gadis,

    My dah call klinik tp dia buat scan belah pagi je lah. My ni dah lah koje sob sob. Tapi tak sure plak Sabtu pagi ada scan tak ek. hm tp sabtu hasben plak keje.. uwwaaaa...

    mana lg ade buat scan 3D/4D kat area serendah/rawang ni ek? n doc perempuan. nak tgk jantina baby... uwwaaaa...

    ReplyDelete
  7. tu dia...
    pop corn pun ok, janji sedap dikunyah..
    eehehheee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?