34 Minggu Dah...!!!

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan yang ke 15...
Alhamdullillah..

Hari ni badan Gadis tak berapa nak best sangat la..
rase mcm nak pitam jek..
tah nape tah..
tekak pun mual-mual je ni..
huhuhu..

dah macam ni pun nak jugak jenguk blog kan...
sekali tengok dah 34 minggu dah baby dalam perot mama ni..
hihihi..
kira-kira 2 minggu lagi je nak genap 9 bulan...
mmg dah kene get ready pun ni...


k la..
see u olss next entry..
^_^

p/s : nak blk umah PIL kat Sri Andalas Klang...^_^

Comments

  1. berpuasa ke ?

    kalau tak larat better berbuka je..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tgh pregy rupanya..semoga selamat semuanya.msti tak sabo nk tggu bab keluar

    ReplyDelete
  3. tumpang hepi untuk Gadis..
    semoge sume nye baik-baik aje
    ^^

    ReplyDelete
  4. dear...kdg2 dah nk dekat beranak mmg kita akan rasa mual2 balik...tp ni bulan puasa, kot2 perut kosong tu yg mual...hehe...take care k

    ReplyDelete
  5. semoga selamat & dipermudahkan segalanya ye :)

    xsabar nak tgu Gadis Jr keluar :D

    ReplyDelete
  6. WAHH...SRONOKNYAA.... semoga selamat semuanya..hehe

    ReplyDelete
  7. kite pun da masuk 34 weeks...pun ade rase mual2..kdg2 tu muntah2 balik...huhuh...

    ReplyDelete
  8. semoga slamat smuanya...amin...xlama dh tu...cepat2 get ready coz baby kadang2 boleh lahir masa 38 weeks...all da best =)

    ReplyDelete
  9. sronoknye... kuar raya ke? hehe
    brg2 baby dah complete ke gadis?
    smoga dipermudahkan... :)

    ReplyDelete
  10. lg beberapa minggu je kan :)
    take care ye.
    awak nk ke susu tu?
    nanti inform ye.

    ReplyDelete
  11. dah makin hampir ni... jaga diri yer.. :-)

    ReplyDelete
  12. xlama dah baby nk kuar tu..brg2 nk p hspital dh siap ke? kne jg kesihatan time2 nk rye ni tau..

    ReplyDelete
  13. @Siti Nursyamimi

    brg nak pgi spital dah siap skit2 dah ni...
    berdegup2 jantung ni..hihihi..
    tapi x sbr nak tunggu babu keluar..hihihi

    ReplyDelete
  14. @S.n.Fariza

    haah tggl beberapa minggu je n i..
    rasenyer dh ader org booking kan..huhuhu

    ReplyDelete
  15. @mynameismy

    Insyaallah kuar raya nnti..
    hihihi...
    aminnnn...

    ReplyDelete
  16. @Aeen
    tu la kan...pelik je..
    tapi gadis layankan je..

    ReplyDelete
  17. @~ NANA ~

    owhh ye ke nana..
    maybe kot...

    mekasih yer..=)

    ReplyDelete
  18. @pipoq

    kalau rasa larat mmg Gadis akan berpuasa...

    tapi kalau baby x larat n baby kurang gerak..mmg Gadis x larat nak puase...=)

    ReplyDelete
  19. Eh due kita hmpir sama lh. Sy 16hb sept :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...