Coolblog Nyummy...!!!

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan yang ke13
Alhamdullillah..
Gadis masih berpuasa seperti biasa..
tapi bila berpuasa ni baby dalam perut ni pun puasa jugak..
tak aktif sangat bergerak berbanding bila dah lepas berbuka puasa kang...
macam suka sangat bila dah dapat makan...
hihihi..

Dah lama teringin nak minum coolblog..
yang pasti ramai yang memang suka minum kat kiosk coolblog ni..
dulu time bujang pantang nampak kiosk nyer mesti beli..
dah macam perkara wajib..
lagi kalau adik Gadis..asyik la coolblog je keje nyer...
semua perisa dier rasa & perisa yang tak de dalam catalog pun dier order jugak..
tapi mmg sedap..
mmg la dier tahu sbb dier penah keje sekejap kat coolblog..
tu yang dier dok try semua perisa...
nyummy...

semalam ajak husben pegi tesco kat sentosa bkt beruntung..
konon nak cari lauk..
tapi sebenarnyer nak kan coolblog punyer pasal...
beli lauk sikit jek..hihihi..
biasa la..jenjalan je lebih...

Gadis mmg teringin nak minum perisa ni..
Vanilla blended topping jelly apple..

perghhh mmg sedap...
x sampai 5 minit sedut dah habis..
teringin punyer pasal..
hihihi..

mane yang lom try perisa ni pegi la try..
mmg sedap..
kalau dapat apple smoothies + jelly apple pun sedap...
oren smoothies + jelly apple pun sedap...

k la..
see u olls next entry..
^_^

p/s : Gadis nak masak ni..jap lagi kiter update lagi yer..=)

Comments

  1. rajin nye masak..lauk pe ari ni??

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum along...yer la yang ni mmg sedap tapi budak 2 org tu kalau beli semuanya x sedap je mak rasa...:)

    ReplyDelete
  3. @maszull

    waalaikumussalam...

    budak 2 org tu kalau beli mmg perisa yang pelik2 saje..hihihi

    nnti kiter beli kiter kongsi 2 org jek..

    ReplyDelete
  4. @Siti Nursyamimi

    hihihi...
    hari ni lauk ketam sambal serai...

    ReplyDelete
  5. bila maknya puasa / tak makan, memang baby kurang gerak / kurang aktif..

    kena jaga2 jugak tu sebab kalau terlalu kurang gerak, ibu mengandung ni boleh tak puasa (tapi kena qado la) untuk menjaga diri dan kandungan..

    baru hari ni dengar pasal coolblog tu..selalu layan slurpee je..hehehe

    ReplyDelete
  6. @pipoq

    owhh ye ke...
    kadang-kadang risau jugak..
    sbb kurang gerak..

    tapi ape2 pun thanks for the info yer...

    sedap coolblog ni..
    x caye try ...=)

    ReplyDelete
  7. salam gadis... thanx support coolblog. u should try blueberry yogurt smoothies and strawberry oreo smoothies... mmg terbaek.. x caya cube rase... if nak tau byk lg apa kate like coolblog official fan page.. chilll...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...