Gambar Raya Kami...

Assalamualaikum...

Salam Aidilfitri..
ramai yang masih mood berhari raya lagi..
mana dengan open house...
memang seronok...

tapi Gadis masih ada rasa mood hari raya tapi mood nak bersalin lagi banyak dari hari raya...
hihihi..
macam-macam dah rasa ni..
berdup-dap, nerveous, risau & macam-macam lagi la..
Insyaallah semoga semuanya selamat...
Aminnn...
^_^

Tahun ni gambar raya kami suami isteri tak banyak pun cuma amik sebagai kenangan untuk tatapan anak-anak bila dh besar nnti je..
sbb semenjak pregnant mood nak bergambar tu kurang skit..
hihihi..
kalau nak dibandingkan time sebelum pregnant, asyik bergambar je...
^_^

Tema kami warna kelabu..
=)
masih boleh pakai baju kurung lagi..hihihi

Tahun ni kami sedondon pertama raya sebagai suami isteri..
seronok sangat..
tahun depan dah bertiga plak..
^_^

Sebelum Gadis bersalin ni Gadis nak minta maaf sekiranya selama Gadis berblogging ada keterlanjuran kata-kata pada semua jiran-jiran Gadis yer..Doakan Gadis dan baby selamat dalam segala urusan kelahirannya nanti...Gadis akan update segala-galanya dari masa ke semasa ye...Insyaallah...

Comments

  1. aeen pun tahun pertama sebagai suami isteri...tapi raya tahun nie x sedondon pun..sbb husband xnak...huhuh...

    ReplyDelete
  2. eh muat lagi ek pkai bju kurung..kita pkai jubah je :)

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah..jangan lupa doa bebanyak..istighfar bebanyak..

    pipoq sekeluarga mendoakan semoga semuanya dipermudahkan Allah..

    ReplyDelete
  4. masih sempat melaram dan beraye ek..:)

    ReplyDelete
  5. Still dapat raya sakan jugak tu..:) Comel2..memang raya tahun ni pikir nak bersalin je...rasa excited sangat nak tunggu hari..hari2 pn tunggu..hehehe. :D Harap semua selamat utk m2b September nnt ye. Aminnn.

    ReplyDelete
  6. WAH.MAK BUYUNG..TAHNIAH..;)

    ReplyDelete
  7. Semoga dipermudahkan bersalin nnt..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Dah Sekolah??