Katil Baby...

Assalamualaikum...

Entry di petang hari...
^_^

Hari tu mase balik raya di JB ayah & mak Gadis buat surprise untuk baby..
tapi baby lom keluar lagi..hihihi..
parents Gadis belikan katil baby untuk baby..
Gadis n husben memang seronok la kan sbb dah ada katil untuk baby...
Thanks mak & ayah...

terus eksited pasang katil tu...
hihihi

 tengah eksited pasang katil...

dah siap pasang alasnyer..

 siap ada kelambu...



taaa daaa...
dah siap..
nak tunggu baby je ni..
^_^

k la..
see u olss next entry..
=)

Comments

  1. wah...katil baby dia da ready la....kite katil da ready..cume lom sarungkan alas tilam ngan letak bantal je lg dlm tu..hehe..

    ReplyDelete
  2. omel nye! dan besau ek. kelambu dia simple je.

    ReplyDelete
  3. seronoknye...tingin nk beli katil beby gak..tp,husben kte nanti la dlu...uhhh...

    ReplyDelete
  4. eh..changing mat kita sama!!! comel giler kan..hehe

    ReplyDelete
  5. akak suker play pan macam ni..ley gune lame..akak ni kalau ikut hari ni gak nak gi beli sebab waleef dah tidor lasak..tapi mengenangkan kat bilik akak dah sempit..memang tak de ruang nak letak...
    neway..cantik ar play pan awak..:)

    ReplyDelete
  6. @aTy _faRed~

    nak ikutkan gadis nak beli katil mcm akk..
    untuk future tapi mak n ayah dah beli kan..

    pakai je la apa yang ada..
    hihihi

    ReplyDelete
  7. @fifi tiez

    owhh ye ke..
    mmg comel semuanye kalau brg baby ni...=)

    ReplyDelete
  8. @adnil linda

    owhh ye ke..
    xper..nnti boleh beli yer..=)

    ReplyDelete
  9. @('',)pzAEdy~

    haah..kelambu dier mmg simple jek..
    tapi kalau nak beli yang antik pun boleh jugak..

    =)

    ReplyDelete
  10. @Aeen

    owhh ye ke..
    xper2..nnti boleh sarungkan...
    mesti lagi x sbr bile dh sarungkan...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....