Selamat Hari Raya...!!!!

Assalamualaikum...

Selamat Pagi semua buat jiran-jiran blogger Gadis...
hampir seminggu Gadis tak update entry...
Gadis tak pegi kemana-mana pun..
bersalin pun belum lagi..
tapi sakit-sakit dan tanda-tanda dah ader..
baby nak bagi mama raya dulu agaknyer ni..
hihihi...

Maybe lepas ni Gadis akan update selepas beberapa hari raya agaknyer..
biasala kalau dah balik kampung ada je aktiviti nyer kan..
dah jumpa sedara mara la katakan...
^_^

Dikesempatan ini, Gadis nak ucapkan 
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin sekiranya selama Gadis menaip ni atau bercerita atau balas komen jiran-jiran ada yang terkasar bahasa...
^_^

Tahun ni raya, Gadis balik kampung suami dulu di Gersik & Sg Abong Muar...
Raya ke3 baru balik JB sampai Gadis habis pantang..Insyaallah..
Hati-hati bila memandu pulang ke kampung ye...^_^


k la..
see u olls next entry..
^_^

p/s : Gadis akan bertolak ke Muar lepas Sembahyang Jumaat...Harap-harap belum jem sangat...^_^

Comments

  1. akak baru jer nak mss awak tanyer kabar..senyap jer..ingat dah beranak..:) selamat hari raye tuk awak jugak..same2 bermaafan yer..:) nanti raye ley ar datang umah..[kalau masih larat]..:)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya.. :)

    kalau bersalin,jangan lupa update tau..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya Gadis..Hati2 tau..
    jgn lupe update en3 raya plak nnt..;)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya gadis!

    semoga selamat perjalanan balik ke kampung... :) my raya KL dulu huuuuu~

    ReplyDelete
  5. salam lebaran dari Fahz.semoga lebaran ini memberi kegembiraan dan keceriaan kpd kita semua. :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya. ampun maaf dipinta! jangan beraya jauh2 taw. takut baby nak keluar pulak~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...