Posts

Showing posts from September, 2012

Jom Jalan-Jalan Kat Legoland...

Image
Assalamualaikum..
Sebenarnyer entry Gadis jalan-jalan kat Legoland ni di publish masa 01.09 hari tu.. memandangkan hari tu Gadis dah sakit-sakit dan terus kene tahan wad.. maka terkuburla entry ni..
Hari ni Gadis baru nak post entry ni.. nak letak semua gambar yang kami amik masa kat sana memang blog ni penuh ngan gambar je kang.. huhuh.. jadi Gadis letak skit-skit je.. hihihi.. tak larat nak letak semua..=)



















kalau nak tengok gambar-gambar kat Legoland lagi klik kat link ni.. mak Gadis hari tu dok update banyak gambar kat Legoland...
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5
k la.. see u olss next entry yer... ^^_

p/s : Tahniah & Alhamdullillah sbb adik Gadis dapat keje kat Legoland sebagai Assistant Education...boleh la kirim beli mainan Lego untuk Darwisy nnti..^_^ (sebenarnyer mama nyer yang eksited nak beli mainan Lego tu sbb nak jadikan koleksi & hiasan rumah nanti..hihihi)

Serupa Tak Wajah Kami?

Image
Assalamualaikum...
Hai jenjiran semua.. lama dah x update entry.. biasala kalau dah ada insan baru dalam hidup pastu baru nak mengenal dunia plak tu.. memang buat apa pun tak sempat.. ni pun curi2 masa sbb Darwisy tido.. ^_^
Ramai cakap muka Darwisy macam muka Gadis masa baby... copy paste.. hihihi..
Semalam mak Gadis keluarkan album lama-lama... skali jumpa Gadis masa baby..memang serupa Darwisy.. hihihi..

serupa tak muka mama nyer ngan Darwisy...? ^_^
k laa.. see u olls next entry... Darwisy dah bangun...=)
p/s : Hari ahad ni Darwisy dah genap sebulan...sekejap je rasenyer..

Kisah Sewaktu Nak Bersalin

Image
Assalamualaikum...
Alhamdullillah segalanya sihat sejahtera... Gadis & baby pun sihat je walaupun Darwish baru je baik demam.. demam sebab berjauhan ngan papa nyer la tu agaknyer.. sbb papa nyer kat sane pun demam jugak.. demam rindu anak beranak la tu agaknyer.. huhuhu...
zeettttt.. setelah 2 minggu lebih menyepi dari update entry.. hari ni Gadis nak update time Gadis nak bersalin hari tu..
agak panjang jugak la entry ni...
time ni pun Darwisy tengah tido..tu yang update entry jap...
^_^
sepatutnyer Gadis due pada 15.09.2012 tapi semuanya kuasa Allah.. segalanya dah tertulis bila Darwish dilahirkan... ^_^
31 Ogos 2012 Tarikh pun hari kemerdekaan kan..so maknenyer memang hari cuti umum kan.. Gadis & family pun plan nak pegi Legoland... kebetulan mak Gadis dah siap belikan tiket lagi... kecuali husben Gadis je yang tak dapat ikut biasala tuntutan kerja..lagi pun lepas raya hari tu Gadis memang dah tinggal kat umah family kat JB.. tiket dah beli,so apa lagi kan...berjalan sakan la kat dalam Legoland …

Alhamdullillah...Selamat Bersalin...

Image
Assalamualaikum...
Selamat pagi jenjiran.. Gadis nak bagitau yang Gadis selamat melahirkan baby boy.. Alhamdullillah semuanya selamat... ^_^
Hye untie-untie semua...
Nama saya : Muhamad Darwish Zulkarnine bin Muhamad Suhaimi Berat saya : 2.85kg Saya lahir pada : 2 September 2012 Lahir pada jam : 9.53am
k la.. see u olls next entry yer.. ^_^
p/s : Due date patutnyer 15.09.2012 tapi awal sebab penagan berjalan kat Legoland..terus jadi awal bersalinnyer...^_^
nnti Gadis update saat mendebarkan time nak bersalin yer...=)