Jom Jalan-Jalan Kat Legoland...

Assalamualaikum..

Sebenarnyer entry Gadis jalan-jalan kat Legoland ni di publish masa 01.09 hari tu..
memandangkan hari tu Gadis dah sakit-sakit dan terus kene tahan wad..
maka terkuburla entry ni..

Hari ni Gadis baru nak post entry ni..
nak letak semua gambar yang kami amik masa kat sana memang blog ni penuh ngan gambar je kang..
huhuh..
jadi Gadis letak skit-skit je..
hihihi..
tak larat nak letak semua..=)




















kalau nak tengok gambar-gambar kat Legoland lagi klik kat link ni..
mak Gadis hari tu dok update banyak gambar kat Legoland...


k la..
see u olss next entry yer...
^^_


p/s : Tahniah & Alhamdullillah sbb adik Gadis dapat keje kat Legoland sebagai Assistant Education...boleh la kirim beli mainan Lego untuk Darwisy nnti..^_^
(sebenarnyer mama nyer yang eksited nak beli mainan Lego tu sbb nak jadikan koleksi & hiasan rumah nanti..hihihi)

Comments

  1. wah,boleh dapat tiket diskaun la ni? tapi legoland tu nampak panas la.macam JPO jer.takde pokok langsung

    ReplyDelete
  2. owh...sbelum bersalin..ingat skarang ni yang pi legoland :)

    ReplyDelete
  3. wahh dah pg da...hehe..jauh la..insyaalah nnt pg..:P

    ReplyDelete
  4. besttnye. Nak g jgk tp nnti tggu baby kuar n tggu baby besar sket hehe

    ReplyDelete
  5. dah cakap ngan asben..akhir tahun ni nak gi..qaleef pon dah 8-9 bulan kot mase tu..besh skit rase..:)

    ReplyDelete
  6. beshnyer..teringin nak pergi tapi tiket mahal giloz

    ReplyDelete
  7. best tak? belum siap sepenuhnya kan?

    ReplyDelete
  8. uii dh smpi legoland.. i duk JB pun x sampi lagi ni.. lepas pantang, saya mesti terjah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik