Dalam Pantang Pun Sempat Buat Kek..

Assalamualaikum...

weeeee...~~~
Selamat pagi semua..
mata Gadis kelat-kelat lagi ni..
sbb Darwisy 2 jam skali bangun nak susu..
jadi mama nyer ni layankan je anak teruna sorang ni..
hihihi...

Tapi dalam sibuk Gadis berpantang ni..
sempat lagi buat kek batik..
mane tak nyer, mood nak masak nak buat kuih sbb kembali aktif mcm sebelum mengandung dulu..
time mengandung je jadi malas..
hihihi..

nasib baik la proses nyer sekejap je..
jadi sementara Darwisy tido cepat-cepat pegi dapur..hihihi..
buat nyer pun tak susah..
Gadis buat pun berpandukan resepi yang Gadis search kat google..

taaa daaa..
dah siap utk dimakan...
^_^

k laa..
see u olss next entry...
=)


Comments

  1. sedapppp...tp buay ms skrg tk blh mkn sb sakit gigi...huk huk

    ReplyDelete
  2. Tyme pntg boleh mkn ke?kalo boleh nk buat jugak la...hehehe

    ReplyDelete
  3. Pandai Gadis masak...xpe2...untung2 baby dpt ibu yg rajin masak neh...hehe

    ReplyDelete
  4. @Nurul Husna

    xdel apandai sangat..
    biase2 jek..hihihi..

    Insyaallah..amin...=)

    ReplyDelete
  5. @adnil linda

    rasenyer x melibatkan telur kot..
    tu yang Gadis pun makan jek..hihihi

    ReplyDelete
  6. @Syima Syaz

    alahai..
    kesiannyer..
    xper tunggu gigi dah ok boleh makan...nyummy...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik