Alhamdullillah Rezeki Anak...Pindah..????

Assalamualaikum...

Alhamdullillah kenyang sudah perut ni...
maklumla dah tengah hari ni memang perut akan berdondang sayang...
hihihi...

Lepas makan je tadi, husben msg yang pihak DRB HICOM (Volkswagen) -Pahang dah call suruh lapor diri pada 17hb Disember 2012 ni...
Alhamdullillah...syukur Alhamdullillah...
rezeki anak...
sebenarnyer semalam husben Gadis pegi interview kat sane...
hari ni dah call suruh lapor diri..
seronok memang la seronok..dapat offer lebih dari Perodua..hehehe
tapi apa yang bermain kat fikiran Gadis ni adalah PINDAH...

fuhhhh...
of course la dah kene start kemas barang yang ada kat umah ni..
huhuh..
nampak macam sikit...tapi rasenyer kalau di kemas ni boleh tahan banyak la jugak...
xperlaa..nak buat macam mana..
baru eksited nak hias rumah..
skali kene pindah..
dah tak jadi dah..

pindah rumah baru, baru boleh start hias rumah yang baru..
nasib baik rumah sewa kat sana dah ada..
senang sikit...
kalau tak, nak mencari area sane..diorang kata boleh tahan susah jugak la nak cari rumah sewa area Pekan tu..
hiihih..

kalau kaki dah terkeluar maknenyer Darwisy dah bangun..
sebelum dier merengek...Gadis settlekan blog dulu..
hihihi..

k laa..
see u olls next entry yer..
^_^



Comments

  1. TAHNIAH... semoga semuanya berjalan dengan lancar...

    ReplyDelete
  2. cutenye gmbr katak..hehe..owh kalo kaki tkua da bgn ek..heh..

    ReplyDelete
  3. memang rezeki anak la tu..tahniah untuk Pn.Ain sefamili..

    ReplyDelete
  4. Wahhh darwisy duk rumah baru ler lepas ni yerr :-)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum along...tahniah2 yer akhirnya...kemas kena sikit2 dulu..;)

    ReplyDelete
  6. kakak ipar nurul pun kerja kat DRB-HICOM Pekan jugak, he3

    Salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  7. rezeki darwisy mbesar dkt pekan :)

    ReplyDelete
  8. @nurulhuda

    wahhh ye ke..
    hihihi..

    salam perkenalan juga...=)

    ReplyDelete
  9. @maszull

    waalaikumussalam...
    mekasih mak..

    tu la..
    mmg kene kemas skit2 dulu ni...=)

    ReplyDelete
  10. @Aeen

    heheh...

    kalau Darwisy ye..kalau kaki dh terkeluar tu maknenyer dh bgn la tu..
    tak tau dok diam dah..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...rezki...sonok bace..:)

    ReplyDelete
  12. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete
  13. hiasi rumah baru anda dengan lampu hiasan comel...
    layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....