Dah Ada Facebook..???

Assalamualaikum...

Selamat pagi jiran-jiran..
pheewww...
nak update entry dari sehari ke sehari..
bukan main la payah...
Darwisy dah makin besar ni makin banyak ragamnyer..
hihhihi..

Sebenarnyer Darwisy dah ada facebook nyer sendiri dah..
bukak acc facebook ni pun idea untie dier tu..
time tu baru berpantang baru 2 minggu..
dah tak de keje, tu yang bukak acc facebook nyer..
hihihi..

uncle & untie..
meh la add Darwisy kat facebook yer..
hihihi..

ni link nyer
k laa..
see u olls next entry yer..
^_^


Comments

  1. Fuyoo Darwisy dah de facebook lah...

    ReplyDelete
  2. ala tomei nya dia..cpt btul mse brlalu..dh besar dh anak teruna ni..;)

    ReplyDelete
  3. amboi2 kecik2 lagi dah ada facebook ye..

    ReplyDelete
  4. my baby girl pun dah ada fb dia sendiri

    ReplyDelete
  5. amboi kemain mommy die ni buatkan fesbuk plak utk darwish huhu

    ReplyDelete
  6. Haaaiihhh...bdk zaman skrg mmng advance...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik