Menan Baru...

Assalamualaikum...

fuhh..
dah bersawang dah blog Gadis ni..
tak sempat nak update apa-apa lagi buat masa sekarang...
Gadis tengah sibuk mengemas nak pindah..
tu yang blog pun terabai..
ni ada time..
Darwisy pun tido..
mama nyer apa lagi kan..
cepat-cepat la update entry..

Semalam pegi Tesco Bkt Sentosa..
niat tu nak beli brg dapur..
tapi lain pulak yang dibeli nya..
papa Darwisy yang sibuk sgt nak beli..
pastu siap tunjuk Darwisy..
Darwisy dgn muka comel nyer asyik dok tengok je playgym tu...
tu yang buat papa nyer lagi kuat nak belikan..
hihihi...

ni la rupenyer menan Darwisy..
hihihi..

sampai rumah terus dok letak menan ni kat dier..
hihihi..

tengok tu mata ladybird ngan Darwisy dah dekat same..
papa nyer nak lady bird padahal anaknyer mase kat Tesco dok tengok yang alas nye gambar teddy bear tu je..
boleh je la..
no hal..
janji leh buat merangsang minda dier dengan menan-menan yang tergantung tu...

letak je terus tengok je menan yang tergantung tu..
hihihi..

 mengeliat dulu sebelum main..
hihihi..

 cakkkk....
^_^

Darwisy nak cuba pegang..
gud boy..=)

k laa..
see u olls next entry..

p/s : brg nampak sikit..sekali bila kemas boleh tahan banyak...

Comments

  1. Seronoklah darwisy ada mainan baru :-)

    ReplyDelete
  2. seronoknye die dapat mainan baru...

    ReplyDelete
  3. my baby ada bnde alah ni tp haremm..lgsg dia xnk stay dlm tu..hehe.. comey je darwisy :)

    ReplyDelete
  4. comelnya menan baru baby darwisy...wahhh baby u dah 2 bulan lebih ye..heheh sama umur dgn baby julia tau...nanti selalu2lah keep in touch ye mommy...take care dear :D

    ReplyDelete
  5. yay!sebijik sama ngan Alisha..merah itu menarik

    ReplyDelete
  6. Cantiknyer playgym die..!! Aritu kn aek tnye akak..akak da jual lame dah ms tu..heheh..tp yg ni lg cun..:-)

    ReplyDelete
  7. pandai dah dia main.....hehe..bulattnye muke dia...comey...:)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum along....wah !!! excited nyer dpt menan baru suka jer grandma tengok awisy...:)

    ReplyDelete
  9. teruskan mengantung....lama2 nanti dia pandai capai...aisya buat masa ni pandai pegang baju dia n baju mama dia je...hehe

    ReplyDelete
  10. Bulatnya darwisy..hehe

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  11. comelnyer darwisy....ble la turn sy nk dpt bby comey cam niyh...sob3x

    ReplyDelete
  12. @CPM Eyza

    Insyaallah..
    akan sampai waktu nyer nnti..aminnnn

    ReplyDelete
  13. @Syima Syaz

    hehehhe...
    xper..
    nnti lama-lama aisya pandai jugak tu nnti..
    ^_^

    ReplyDelete
  14. @Mas Zull

    waalaikumussalam..

    tau x per..
    mmg suke pun dier dpt menan baru...=)

    ReplyDelete
  15. @P U C A T

    hhihihi...
    mmg kene cubitla pipi darwisy nnti..hihi

    ReplyDelete
  16. @Aty_Fared

    mekasih kak..
    tu la..
    ain pun time tu try je tanyer kot-kot ader lagi...
    hihihi

    ReplyDelete
  17. @With Julia

    haah la..kiter lebih kurang same je kan...
    Insyaallah...=)

    ReplyDelete
  18. @Siti Nursyamimi

    xper..
    lelame nnti dier mesti nak punyer nnti..hihih

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....