Disebabkan Domain Baru, Hilang Semua BLoglist...!!!

Assalamualaikum...

Selamat pagi wahai jenjiran Gadis semua...
^_^

Semenjak 2 menjak ni Gadis rajin tengok email..
hihihi..
selalu kalau bukak tapi xde email yang baru pun masuk..tu yang malas nak tengok..
jadi semenjak daftar nak domain baru minggu lepas..
tu yang asyik dok tengok email je..

Alhamdullillah..
Gadis dah bertukar domain dari 

gadisathome.blogspot.com
kepada 
www.gadisathome.my

Tapi yang buat Gadis rase x best nyer sbb semua bloglist Gadis hilang...
adessss...
nk perubahan kan...
huhuhu..



Pada semua jenjiran Gadis tolong tinggalkan link kat blog Gadis semula yer...
Gadis nak baca entry korang ni..
huhuhu

^_^

k laa..
see u olss next entry..
=)

p/s : tak cukup tido ni..malam tadi mengemas all out untuk pindah ke pahang hari ahad ni...^_^


Comments

  1. Alhamdulillah masa AK tukar dot my haritu tkde yg hilang..

    ReplyDelete
  2. http://nurul-chuna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Waaa bestlah dia dah ada domain sendiri. Hehehe

    ReplyDelete
  4. alala...leh hilang lak bloglist tu ek..huhuh...

    http://aeenfadzilah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. tahniah utk domain yang baru...gadis nk pindah pekan yek?selamat datang ke pahang =)

    ReplyDelete
  6. takpe , takpe .. slow2 tambah dekat bloglist ye :D

    ReplyDelete
  7. alala..cian u kan..
    jauhnye pindah ke pahang.follow hubby ke?
    ni my blog http://imaginasictmah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. ala...siannya gadis...... da la penat kemas brg...xpe jnj ada domain bru.. http://www.fuziahfbi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum along....dah tukar pun mcm mana wat..? mak punya dah tukar x...")

    ReplyDelete
  10. bestnya dah tukar domain...

    http://fifitiez.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Cian dier hilang sume. Nanti ada blk tu :)

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete
  12. hello2 dah upgrade nampak hihi...
    dah pindah pahang ke dear?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...