Nak Let Go Botol TT..

Assalamualaikum...

Selamat Pagi jiran-jiran semua...
pagi ni Gadis nak let go pre-loved botol Tomee Tippee...

Botol TT yang 260ml ade 2 botol yang Gadis nak let go..
botol ni dah digunakan tetapi masih dalam keadaan baru sbb Darwisy gune botol ni hanya 2 kali je..
lepas tu Gadis guna botol TT yang kecik..sbb terasa besar sangat botol nyer yg ni..
Darwisy dah la kecik je..
x kene ngan orang..
huhuhu


Kuantiti yang nak di jual : 2 botol Tommee Tippee (260ml)
Harga : RM 15.00 untuk 1 botol (tidak termasuk postage)

kalau ada sesiapa yang berminat nak beli botol ni
pm Gadis kat Fb Gadis yer..



Comments

  1. hana lagi tamak tau masa preggy ari tu. terus beli 1 set complete tt, purchase dr oversea, kwn tlg belikan. sekali semua tak guna, terus agihkan kasi hadiah kat member and some tu jual je. hehe

    ReplyDelete
  2. razin pengguna tegar botol TT ni.. baru je tukar botol baru, kaler biru lagi.. hihi.

    ReplyDelete
  3. puting ni mcm puting ibu x gadis?

    gadis bg bf ke fm kt darwisy? anyway bile pndah phg?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...