Wordless Wednesday : 23 ~ The Rock ^_^

Assalamualaikum...

Hari tak payah taip entry panjang-panjang..
^_^

Mata kononnyer nak mcm The Rock..
hahhah..
agaknyer time Gadis pregnant dulu husben suka tgk WWF pastu buat kening The Rock..
hahhaha..

Tapi jari tetap nak masuk mulut..
^_^

k laa..
see u ollss next entry..
=)

Comments

  1. aah lah..sebijik cam the rock..dgn rambutnye matanye..hehe

    ReplyDelete
  2. aah samalah my baby selalu gak masukkan tgn dalam mulut kekadang kena gak bg pakai sarung tgn balik x mo kena bakteria huhuhuhu mmg muka cm the rock lah hehheheh marah kt sapa lah tuh ek

    ReplyDelete
  3. comelll ank gadis!! hehehe.. the rock gitu.. :)

    ReplyDelete
  4. Mak aiiii berkerut kening ye....

    ReplyDelete
  5. Kenan dgn Teh Rock la ni..heheh...comel je dia wat muka camtu

    ReplyDelete
  6. berkerut semacam. fikir masalah negara yang x selesai2 ek.hihih

    ReplyDelete
  7. garangnya muke die... tapi comel,....

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum along...the rock sangat la perasan la tu hehehehee....cayang cikit boleh udak ucuk2 acam ni...:)

    ReplyDelete
  9. Mcm qalee..!! Suker wat gaye mcm tu.heheh

    ReplyDelete
  10. hai.. singgah dari segmen BW lulu..

    jemput singgah blog sy

    http://monwalktoremember.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik