Tuesday, July 31, 2012

Tilam Travel Baby

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan ke 11

Sekejap je dah hari ke 11 kiter semua berpuasa kan...
pastu dah sibuk semua nak raya..
persiapan raya...
nasib baik la persiapan baby dah siap..
tggl sikit2 je lagi..
dah tak banyak dah..

mood nak update entry punyer la malas haiiii...
suke dok baca entry orang lain jek...
hihihi..

sebenarnyer Gadis beli Tilam Travel Baby ni dah lama dah..
kononnyer hari tu nak update..
tapi nak tunggu husben Gadis pegi hantar dobi dulu..
nak bagi wangi-wangi dulu baru la boleh update...
dah nak jadi papa ni..perangai pun jadi budak-budak..hihihi...


nape Doraemon plak ni?
sebenarnyer awal-awal dulu ader hantar order dengan LittleDJE
tapi sampai sekarang email tu tak di balas..
lepas tu asyik sold out jek bile launching yang baru..
so husben cakap tak payah la order-order kat situ..
beli yang dah siap je..
senang..beli pastu tak payah fikir-fikir lagi..
^_^
lagi pun tilam ni utk travel..
senang nak kemane-mane...
harganya pun lagi murah, cuma RM59.90..

dalam set ni ade tilam, bantal peluk & bantal kepala ..
bantal yang fiffy tu tambahan bantal..husben Gadis nak sangat bantal tu..
hihihi..


 nak jugak bantal ni..
ok jugak banyak2 bantal..
senang..
^_^


 ni la kedai nyer...
kedainyer kat Batang Kali...
tak jauh dari rumah Gadis..

siap dapat clubcard...
lepas ni kalau nak beli baju baby boleh dapat diskaun...
^_^

k la..
see u ollss next entry..
=)

p/s : Hari ni nak masak nasi ayam madu...permintaan husben...^_^

Friday, July 27, 2012

Baru Dapat Gambar Kahwin..???

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan yang ke 7

Lama betul rasenya Gadis tak update entry...
asyik blogwalking je ni..
bukan ketandusan idea nak update tapi awal puasa hari tu family Gadis dari JB datang menjengah anak nyer ni di Serendah..
pastu biasala kan jenjalan saje...
walaupun dah sarat, jalan tetap jalan..
pastu lenguh nyer Tuhan je la yang tau..

pastu lepas family balik ke JB..
Gadis demam, selsema, batuk, kepala berat...
macam-macam la..
kalau Gadis sorang tak per..
ini berdua...risau jugak la..
apa pun dah tak boleh buat..
huhuhu...
musim agaknyer la..
ni pun selsema ngan batuk tak baik lagi..
sbb doktor tak bagi ubat selsema & ubat batuk..takut effect baby...
kene baik sendiri ...
huhuhu..

zzeeetttt...
tajuk entry tak de kene mengena betul la kan..
hihihi..

Gadis baru terima album kahwin..
lama betul kan..
kahwin bulan 11 tahun lepas,ni baru dapat...
hahaha..
dah nak deliver baby dah baru dapat...
huhuhu..
xperla, atleast dapat tengok jugak...bukannyer ape ada masalah teknikal skit..hihihi..

jom la cuci mata..





















k laa..
see u ollss next entry..
^_^

p/s : semakin besar perut semakin tak larat dah nak berjalan...^_^

Wednesday, July 18, 2012

Wordless Wednesday : 20 ~ Popcorn

Assalamualaikum...


Husben tak benarkan Gadis makan keropok seperti twisties, dan seangkatan dengan nyer..
jadi, popcorn je yang Gadis boleh makan...
huhuhu..

xpela..
janji ada makanan yang boleh dikunyah time tengok tv..
^_^

see u olss next entry..
=)



Dah Sampai Baby Carrier ku...

Assalamualaikum...

lepas sarapan terus on lappy..
biasela kan..
dok blogwalking jek keje nyer..
dah jadi mcm rutin harian plak..
hihihi...
seronok kalau baca entry jenjiran Gadis..
x kira la umo bape tahun pun...hihihi...

skali dok tgh blogwalking...
acik poslaju ten ten..
baru teringat yang Gadis ada beli sesuatu...
hihihi...

sebenarnyer Gadis beli baby carrier ni dari kak aty
hari tu kan kak aty promosi macam-macam..
sementara tengah promosi terus grab je la kan...
hihihi...

thanks kak aty...
Gadis suke bila dah terima baby carrier tu...
^_^





Alhamdullillah kebanyakkan barang-barang baby dah siap...
tinggal mama nyer pulak..
ada yang lom settle lagi...huhuhu..
nak kene settlekan jugak ni..kang kot terberanak awal ke..
satu hal lagi kang..hihihi...

k la..
see u ollsss next entry..
^_^

p/s : yeaaayyy...tak sabar nak tunggu family dari JB sampai esok...^_^

Tuesday, July 17, 2012

Eppy Birthday Ayah

Assalamualaikum...

Hari ni hari lahir ayah Gadis...

`Selamat Hari Lahir Ayah`
Along doakan semoga ayah panjang umo, sentiasa dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, dan bahagia dengan mak hingga akhir hayat...aminnnnnn...





k laa..
see u olls next entry..
^_^

p/s : Tahun ni 1st berpuasa bersama husben & baby ddalam perut ni...baby kene puase mcm mama juga yer...^_^

Sunday, July 15, 2012

Promosi Lagi...!!!!

Assalamualaikum...

Dah memalam ni sempat lagi update entry...
member Gadis mintak tolong gadis promote kan blog nyer..

boleh singgah kat link tu yer..


nak senang singgah page tu klink je kat gambar yer...
^_^

ok la..
see u olss next entry..
^_^


Friday, July 13, 2012

Nak Mintak Tolong Boleh Tak...

Assalamualaikum...

Dah tengah hari mcm ni masing-masing perut dah berbunyi-bunyi kan...
Alhamdullillah Gadis dah siap masak dah..
selalu kalau husben shift malam, petang baru masak...
semenjak 2 menjak ni pagi dah siap masak..
senang...petang dah boleh rehat...
^_^

zzzzzeettttt...
berbalik pada tajuk entry..
Gadis nak mintak tolong dari jiran-jiran sekalian untuk like header mak Gadis..
mak Gadis rajin bebenor masuk contest ni..
Gadis plak malas..tukang LIKE je la yang rajin..hihihi

Jiran-jiran pegi kat page ni..

pastu mintak tolong LIKE header ni...
klik terus kat header tu pun boleh..

terima kasih banyak-banyak Gadis ucapkan pada yang LIKE tu...
^_^

k laa.
see u olls next entry..
^_^



Thursday, July 12, 2012

Jualan Murah...!!! Harga Semua Item RM7.00 ...!!! Meh Singgah...!!!!

Assalamualaikum...

Gadis nak promosi page adik Gadis...
nak buat clearance...
Harga untuk semua item RM7.00
tidak termasuk postage...

Sesiapa yang berminat boleh singgah di page



SELUAR









BAJU KURUNG & BAJU MELAYU










BLOUSE & DRESS



















sesiapa yang berminat boleh PM di page wardrobe clearance seperti yang diatas yer...
^_^
ataupun sebarang pertanyaan boleh emailkan ke 
nurulnia_0001@yahoo.com

k la..
see u olls next entry..
^_^