Domain.my Rosak...

Assalamualaikum..

Dah lama tak update entry kat blog ni..
nak tengok laptop pun ssh sekarang ni...
ada je keje nyer yang nak dilaksanakan..

Dengan tempahan kek nyer..
dengan Darwisy nyer lagi..
bernasib baik sebab masih berada kat umah mak lagi..
boleh la tolong tengok kan Darwisy..
kalau dah balik umah sendiri macam mane la agaknyer..
tak menang tangan rasenyer..
huhuhu...
xpela..Gadis layankan je..
hihihi..

Disebabkan dah lama tak update blog..
sekali bukak blog sendiri tak boleh nak bukak..
puas dok menggodeh..
ape hal la dengan blog Gadis ni..
rupenyer domain .my rosak..
adessss...
maka Gadis nak update entry..
kalau setakat update tapi jiran-jiran tak bagi pendapat atau jengah-jengah sekejap tak guna la kan..
last-last Gadis geram, Gadis tukar balik pada .blogspot..
haaaa..senangggg..
tak payah panjang lebor citernyer..
hihihi..

Dengan ini..Gadis dah tak pakai .my lagi kot..
sbb lambat benor nak tunggu .my pulih semuala sediakala..
huhuhu..

k laaa..
see u olls next entry..
^_^

p/s : ada permintaan dari jiran suruh review Hp sony xperia J yang Gadis pakai..petang nanti Gadis update yer..In Shaa Allah...=)

Comments

  1. hihi...camne leh ilang tu..sabo je la

    ReplyDelete
  2. tiga hari dah takde visitor boleh masuk blog sy..malas nak tukar semula ke domain blogspot..rehat sikit dari blogging..hehehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....