Jom Jalan-Jalan Kat Taman Tema Hello Kitty

Assalamualaikum...

Minggu lepas husben Gadis balik ke JB..
so kebetulan adik Gadis amik cuti tahunan..
pastu dah memang dikatakan minggu tu cuti panjang..
memang nak berjalan la kan..

So kami decide nak pegi Taman Tema Hello Kitty..
Tiket Gadis masuk sane Gadis tak tau la pulak bape rm..
sebab adik Gadis yang keje Legoland tu boleh redeem tiket untuk ke Hello Kitty..
tu yang tak tanyer pulak..
lagi pulak sibuk melayan Darwisy..
lagi la..

Dah seronok ni nak masuk ..
adik Gadis dah siap tanyer kat kaunter memang boleh masuk untuk redeem tiket..
sekali bila beratur ader staff Hello Kitty cakap tak boleh redeem time hari Sabtu Ahad & public holiday..
adessss...punyer la dah semangat nak masuk..
skali tak boleh masuk plak kan..
nampak gaya nya lain kali la kami masuk sana...

Tapi tak dapat masuk pun kami sibuk bergambo kat cenderahati..
kebanyyakkan kat situ semua bawak anak perempuan..
susah nak nampak bawak anak lelaki..
hihihi...
Dah nama pun Hello Kitty..
mesti la untuk gurl..

Ada juga untuk kartun lelaki..
macam Bob The Builder, Pingu, Barney & Friends..
tapi yang main nyer Hello Kitty la..

Jom layan gambo masa ada kat sane..






 Tak rela nak amik gambar kat hello Kitty..hihihi

 Masuk Jari dalam mulut je kejenyer..
^_^



Kalau nak tengok banyak gambar lagi pegi blog mak Gadis..
{ LINK }

k la..
see u olls next entry
^_^

p/s : Tunggu annual pass Legoland siap..^^_ yeeehaaaaaa

Comments

  1. belom sampai lagik .. alasan? mimi kecik lagik n tak suka tmpt crowded...tapi HKW tunggguuuuuuuuuuu la kemunculanku~

    ReplyDelete
  2. Dulu2 ms sekolah..akak minat giler ngn hello,kitty ni tau...huhu...

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhhhhhhhh bestnyaaaa:D

    ReplyDelete
  4. ehh...ada ek tmn hello kitty ??
    xpnh tau pon...
    hik3..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....