Lain Yang Nak Dibeli, Lain Yang Dibeli...

Assalamualaikum...

Yeehaaaa...!!!
happy nyer Gadis pagi ni..
bukan sebab apa..sebab dah lama nak menaip entry tak dapat-dapat..
sekali bila tengok Darwisy tido dengan lamanya...
maka mama nyer cepat-cepat bukak laptop..

Semenjak Darwisy ada kat umah atok nyer ni..
asyik berjalan je dier..pastu kalau tido siang tu sekejap sangat..
dulu lama pulak dier tido..
agaknyer dier tau kat umah atok nyer boleh manja lebih..
hihihi..

So...
hari tu niat nak berjalan jalan kat Tesco Plentong...
paling main skali nak beli pampers & susu..
n makan makanan yang tak dapat makan time pregnant dulu..
Alhamdullillah makan dah lepas dah..
sepatutnyer bila dh sudah makan terus pegi beli pampers & susu Darwisy..

Sekali bila naik atas..
kedai Mr DIY baru bukak pulak kat situ..
kaki ni terus masuk kedai tu..
padahal dah bersepah kedai tu..
kali ni pulak boleh tergerak nak masuk..
agaknyer baru bukak kot...
hahahha...

Harga nya ok la..
Gadis cuci mata je la..
mula-mula Gadis cuma amik barang nak buat kek..
skali ternampak sesuatu..
kotak storage mainan untuk Darwisy..
alaaa..kalau jiran perasan yang macam Qaleef anak kak Aty punyer tu...
puas dh dok cari sebenarnyer..
skali kat situ yang jumpa..
apa lagi kan..terus beli je la..
hihihi..

ini la dier..
senang sumbat barang menan Darwisy dalam ni..
^_^
Gadis amik warna merah..
hihihi..

Harga nyer rm33.00
Gadis pun tak tau murah ke mahal..
sebab memang susah nak jumpa..
amik je ...
nak cantikkan bilik Darwisy punyer pasal..
sanggup..
hahaha..


 yang ni pun murah jugak tau..
baru rm32.00
dan yang pasti tak lebih rm100.00

macam-macam pattern ada...

ni pun lagi satu Gadis beli..
Keyboard sticker..
ini adik Gadis yang belanja...
hahahah..

nampak macam comel la pulak..
orang dah nak belikan..
Gadis apa lagi pilih je la kan..hihih..

 sempat lagi adik Gadis yang kecik posing..

tengok tu grandma & atok..
melayan Darwisy..
hihihi..

last-last pampers tak beli..
susu pun tak beli jugak..
huhuhu..

bukan beli kat Tesco..
Gadis beli kat kedai sensei cina..
lagi murah okeyhhh...
lepas ni nak beli kat kedai ubat cina je..
murah banyak..
^_^

k laa..
see u olls next entry yer..
^_^

p/s : perangai baru Darwisy semenjak berada di rumah atok nyer adalah..nak tido dalam kereta...bila dah lena je terus masuk bilik..hahah..
Darwisy Darwisy..
^_^

Comments

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik