Misi Baru

Assalamualaikum..

haiiii...
masih update lagi..
padahal Darwisy dah bangun dah tu..
tapi mama nyer cepat-cepat menaip..
hahahah..

sebelum balik JB hari tu husben ada belikan Gadis buku resepi..
hahahah..
sebenarnyer Gadis yang mintak..
kononnyer balik umah mak nnti nak buat..
tapi sampai sekarang masih dok belek je buku-buku..
buat nyer belum lagi..
hihihi..
tapi rasenyer macam nak mulakan dah ni...hihihi..

 yeayy...
mari kiter start buat kek & biskut..
^_^

buku ni memang dah lama nak beli tapi baru ni je beru dpt beli..
tengok kat dalam mmg best-best la masakan dier..
hihihi..
best-best..

macam-macam resepi ada..
nanti dah balik pahang boleh try masakkan untuk husben..
sowh dier rase..hihhi...

bermula la misi baru hari ni..
minat buat kek n biskut yang lebih..
masak macam kurang skit..
hihihi...

k la..
see u olss next entry..
^_^

p/s : belum apa-apa dah brangan nak buat rainbow cake...hahahah

Comments

  1. rajinnya gadis....husna skrg pun tgh dok belajar wat kek...hihi....

    ReplyDelete
  2. seronoknya jadi surirumah sepenuh masa!!!jeles kat u :(

    ReplyDelete
  3. same!!yumie pn lg suke wt kek n biskut dr masak lauk pauk.haha

    ReplyDelete
  4. bestnye kalo dapt baking neyh...huhu

    ReplyDelete
  5. saya pun ade this book...hihihi..nak buat kek la kononnye nanti...jom follow my blog sambil buat bisnes okey ;)
    Siapa nak tahu tentang bisnes online Premium Beautiful Korset dan macam mane nak jana income besar melalui this bisnes, dapat free trip dari company seperti Shanghai, Paris, Holland etc, dapat car fund and boley pilih nak pakai kereta ape, semuanya I boley explain. So, pm saya jika berminat nak tahu atau set appointment dengan saya. Nadia- 0179062795

    http://lyranadya.blogspot.com/2012/12/why-i-choose-premium-beautiful-business.html

    ReplyDelete
  6. akak buku masakan kemain banyak..macam2 jenis..tapi tak buat2 pon..asben dah perli2..heheh..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....