Tempahan Pertama Kek Pelangi

Assalamualaikum..

Hari ni Gadis nak berkongsi cerita...
cerita macam-macam hari hari biasa...
hihihi..

tapi hari ni Gadis nak bercerita tentang Tempahan kek pelangi yang pertama...
Alhamdullillah siap dengan jayanya..
maklumla..
yang pertama kan..
banyak lagi yang perlu Gadis belajar

Gadis harap customer yang pertama tu puas hati dengan kek Gadis..
Berdebar-debar jugak ni..
huhuhu...

Doakan untuk Gadis ye jiran-jiran..

Inilah hasilnya..

Sebelum Gadis terlupa..
Gadis ada launch page Gadis untuk kek..
diharap jiran-jiran boleh singgah & LIKE page tu yer..
ni link nyer..

k la..
see u ollss next entry yaaa...
^_^

p/s : ok tak kek tu ?

Comments

  1. Cantik hiasan dia..Gadis mmg kreatif.. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnye kek dia..nk rse skettt..hehe

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan Gadis..tengok muke Gadis..eh eh..cm kenal..ank Mama..terus follow..:)

    salam pelok ciom utk awisy

    ReplyDelete
  4. selangkah kehadapan..semoga success mana tau boleh buka bakery after ni kn...gud luck

    ReplyDelete
  5. gadis!!

    nk tny...da guna xperia J present dr hubby gadis tu?

    ok x...surf internet sume ok ke?

    mcm nk tuka fon nak beli xperia tp susa nk dpt review kt internet....

    ReplyDelete
  6. good luck :D
    in shaa ALLAH pasti customer tu suka kan :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik