Baby Care At Legoland

Assalamualaikum..

Alhamdullillah Gadis masih diberi peluang nak menaip entry dan berkongsi cerita kat blog Gadis ni..
Memang rasenyer lama dah Gadis tak update apa-apa kat blog Gadis ni..

Mane tak nyer..sekarang ni kan musim demam..
Gadis demam...
pastu berganti plak ngan Darwisy..
kalau mama nyer yang demam boleh la telan ubat yang dos nyer kuat skit..
cepat baik..
tapi kalau Darwisy yang demam..
memang memerlukan penjagaan yang rapi betul..
huhuhu..
Tapi Alhamdullillah Darwisy dah baik demam..

Isyhh Gadis ni..
nak cerita pasal lain..lain plak yang di bebelkan..
adesss...

Gadis nak story pasal babycare kat Legoland ni..
Gadis kalau setiap kali masuk Legoland mesti singgah Baby Care ni..
bukan nye apa..
Gadis nak top up susu Darwisy..

ni la yang Gadis maksudkan tu..
nampak panjang kaki zirafah tu..
hihihi..
bersebelahan dengan Pizza Mania

Tapi yang best je semua ada kat sini..
mana ibu-ibu yang ada baby boleh singgah sini..
kalau nak bagi mam kat baby ke..
semua boleh..

kat dalam tu dah sediakan warmer, microwave, dan segala macam la..
orang kata pantry..
payah naw nak menyebut nyer..
hihihi..

mane ibu yang nak DF baby siap ader rocking chair kat dalam tu tapi gadis tak amik lak gambar nyer...
tak pela..
Gadis kongsi gambar dengan jiran-jiran ye..
Jommm...!!!

reception...









 ni pantry nyer..
warmer TT semua disediakan
^_^
Gadis tengah sibuk buat susu Darwisy..





 Darwisy pun nak main Lego Duplo jugak..

Termenung saje Darwisy ni..
^_^

Kedudukan Baby Care dalam Legoland ni agak jauh jugak la..
dier berada kat area Imagination..


k laaa..
ni je gambar yang Gadis kongsi kan..
^_^

see u ollss next entry yer..
=)

p/s : Kalau nak pegi Legoland dinasihatkan ikut laluan dari kiri..
hihihi..
supaya semua game n ride boleh main..
^_^

Comments

  1. i ni kate je org johor, tp legoland pun tak p lagi.hihihi

    ReplyDelete
  2. wahhhh bagus2! dah la cantik & nampak selesa baby care dia

    ReplyDelete
  3. Oh! Patotlah menyepi jek...rupa yer kedua2 buah hati ju nih demam...alhamdulilah dah sihat...darwisy makin besar tuh...seronok eh dkt je umah gan legoland...tggu Qaiser dah umur setahun lebih baru nk ke sana :)

    ReplyDelete
  4. waaaa...terkedu tengok baby room dia...best kott gadis..

    ReplyDelete
  5. pegi legoland lagi hish jeles.

    ReplyDelete
  6. uwoahhhh bestnye,...bila agaknya nk smpi sna....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik