Kembali Berblogging..!!

Assalamualaikum...

Yuhuuuu..
ape kabo wahai jiran-jiran Gadis sekalian..
memang dah tahap lame beno tak menaip ni..
huhuhu..

Bila dah dapat menaip balik ni..
rase teramatla happy sesangat..
hihihi..

Sebenarnyer dah 2 minggu Gadis balik Pekan Pahang..
tapi nak balik ke Pahang tu bermacam-macam dugaan yang melanda...
tak pe..
Gadis dan suami sabar menempuhi setiap dugaan..
pehhh ayattt..
hihihi...

2 minggu lepas suami jemput Gadis dan Darwisy..
tapi kami plan nak balik Klang dulu sebelum balik ke Pahang..
so dalam perjalanan nak balik ke Klang tu..
kat hentian Dengkil kereta tiba-tiba breakdown..
dah la dah malam...
jadi kami redah sampai jejantas sungai buluh..
bunyi nyer memang dah tahap nak terbarai enjin dh..
huhuhu..

Alhamdullillah member husband datang bantu..
jadi bawak kete tu sampai bukit beruntung..
huhuhu..
last-last kete tu masuk bengkel..
kesian kereta Gadis tu..
huhuhu..
agaknyer dah memang dah time sakit dier datang..

Sekarang kereta masih kat bengkel bukit beruntung...
overhaul..huhuhu..
member husband dengan baik hatinya suruh pakai kete dier dulu..
Alhamdullillah..
lega rasenyer..
kalau tak tau nak buat macam mane dah..
pening kepala..

Esok Gadis akan balik JB semula..
sbb nanti husband nak amik kereta tu kat sana..
payah nak bawak Gadis n Darwisy..
lepas kereta dah amik Gadis akan balik Pahang semula..

ok la..
Gadis got to go..
sebenarnyer banyak lagi yang Gadis nak cerita ni..

entry lepas ni la kot..
yang pasti memang dah lama tak blogwalking..
^_^

ni la ketenyer..
tak sempat nak amik gambar dier kat bengkel..
kesian dier..

nak trade in sayang beno rasenyer..
dah nak habis bayo tu..
hihih..

k laa..
ee u olss next entry...
^_^

p/s : perkembangan Darwisy...dier semakin aktif..^_^



Comments

  1. Gadis : samalah kereta...husna pun pakai kereta n warna mcmni..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....