Album Dah Sampai...

Assalamualaikum...

Yuhuuu..
Hari ni Gadis update blog dari JB umah mak..
hihihi..
tinggal husben keseorangan lagi..
huhuhu...

tak pe..
husben tinggalkan Gadis kat JB ni pun sebab senang husben nak settlekan kete Pesona yang rosak tu..
nak bergerak senang..
hihihi..

Sampai je umah family minggu lepas terus mak cakap album yang Gadis tempah dari Pixajoy dah sampai..
sekejap rasenye dah siap....
sebab selepas 2 hari Gadis sampai Pahang album ni dah sampai..
Gadis puas hati juga la dengan album nyer..
bertepatan dengan harga nye kan..
Gadis tau promosi ni pun dari group SIS yang Gadis join..
Group yang best & happening walaupun Gadis cuma silent reader je..
hihihi..
Rasenya promosi nya ada lagi..
hingga 30 April 2013..
bila dah dapat rasa macam nak buat lagi pulak untuk Gadis dan husben..
nak edit dan susun tu yang malas tu..
huhuhu..
takpela..nak edit kene tunggu Darwisy nyenyak tido baru boleh edit dengan tenang nya..
^_^







suka betul Gadis bila dapat album ni..
asyik dok belek-belek je..
hihihi..
kenangan terindah..
bila tengok je album ni Darwisy pun dok golek-golek skali tengok album dier..
hihihi..

ok la..
see u olss next entry..
^_^

p/s : Gadis nak pegi blogwalking umah jiran-jiran ni..^_^

Comments

  1. wah...cantiknya... dan comelnya orang yang jadi main icon dalam album tu... ^_^

    ReplyDelete
  2. wah,,
    baguslah..
    untuk kenangan !

    ReplyDelete
  3. best kan ada album cmni..
    i pun ada satu..skang tgh duk mngedit yg kedua plak..alahaii malasnye lah..hehe

    ReplyDelete
  4. Wani ada beli jugak dr mydeal...tp xbuat2...xreti den...hehe...

    ReplyDelete
  5. wahhh menariknya... ada promosi lagi ker.. nak buat gak..hee

    ReplyDelete
  6. bestnya gadis..camne buat? nk jg...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik