Happy Belated Birthday Gadis & Rezeki Sempena Birthday...!!!

Assalamualaikum..

Selamat Hari Pekerja
Hari ni 01.May 2013 adalah hari rehat untuk pada yang bekerja...
tapi ada juga yang kene laksanakan tugas pada hari pekerja..
Harap semuanya berjalan lancar ye bila di tempat kerja..
^_^

Sebenarnya seminggu yang lepas adalah Birthday Gadis yang ke 26tahun...
mana nak sempat update entry..
dengan Darwisy masuk hospital..
memang tak sempat la kan..
huhuhu...

nasib baik Darwisy tak keluar wad masa bezday Gadis..
kalau tak memang cenoneng kepala..
sebab tak cukup tido..
hihihi..

Sebenarnyer masa bezday hari tu 25.04.2013 Gadis dipanggil interview kerja..
Gadis pun pergi interview kol 2 petang..
lepas pegi interview terus pegi date ngan husben..
hihihi..
Darwisy kene tinggal ngan mak Gadis kejap..

Lepas je interview Gadis & husben pegi jalan-jalan...
ala-ala masa takde anak lagi la..
hihihi..

Sekali time tengah jalan-jalan..
dapat call..
dan call tersebut dari company yang Gadis interview yang mengatakan Gadis berjaya untuk interview tu..
so Gadis kene lapor pada 02.05.2013..
maknenyer esok la kan..
Alhamdullillah...
rezeki anak..dan hadiah untuk Gadis..
rezeki dari Allah..
^_^

Tapi tu la..
Gadis terpaksa berjauhan dengan husben la lepas ni..
dapat jumpa pun hujung minggu je..
huhuhu..
kesian husben..
tapi husben cakap takpe..
husben izinkan untuk Gadis cari rezeki..
Thank Sayanggg..!!!

Darwisy, Gadis dah tak risau BS lagi..
sebab mak yang akan jaga Darwisy..
Alhamdullillah..lega rasenyer..

Bezday sendiri buat kek sendiri..
hihihi..

k la..
Gadis akan update entry lagi ye nanti..
^_^


p/s : Lepas ni dah start keje...kene rajinkan diri update blog jugak...
^_^

Comments

  1. happy birthday gadis ;)
    alhamdulillah syukur atas rezeki..lps ni x jd housewife la ek? hehe

    ReplyDelete
  2. Happy Bornday Gadis...semoga sihat selalu, murah rezeki dan bahagia bersama keluarga tcinta... birthday gadis 25.4 eh? husna lak 24.4... heheh :)

    ReplyDelete
  3. tahniah Gadis n happy belated birthday gak :)

    ReplyDelete
  4. Ain dah duk pahang dgn husband ke? ain keje anak tggl ngn sape? :)

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday !!! Lawa la kek tu..Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

    insanbiasabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?