Join Kelas Hiasan Kek

Assalamualaikum..

Dah petang-petang ni..
kalau dapat makan lempeng sedap jugak kan..
aisyyyy..
terliur plak tekak ni..
tapi malas betul rasanya nak buat..
hahhaha..

Patutnyer entry ni dah lama Gadis update..
tapi al-maklumla..
maca-macam perkara berlaku..
lagi pulak time Gadis pegi kelas ni Darwisy tengah demam..
lagi la nak update tu ke laut..
hihihi..
sekarang baru leh update..
^_^

Mula-mula Gadis pun tak tau pasal kelas hiasan kek ni..
tapi mak Gadis yang bagitau Gadis ade kelas ni..
yuran untuk kelas ni cuma RM10.00 sahaja..
tempat kat Taman Universiti Johor..
mula-mula macam tak percaya jugak sbb murah sangat..
sekali memang betul..
yang best nyer kelas tu kiter dapat kek sorang satu..
n hias ikut cara kiter..
n boleh bawak balik sebiji kek tu..
best betul..



 sempat posing dengan kek..
^_^

 antara kek peserta-peserta kelas
^_^

taaa daaa..
banyak corak yang boleh buat tapi sebab dah petang,buat je yang mana ok..
^_^

sesi bergambar
=)

Alhamdullillah..
banyak ilmu yang Gadis belajar dalam kelas ni..
memang Gadis akan praktikkan..
^_^

p/s : Tengah mengumpul segala buku jenis masak,kek & pastri..
^_^

Comments

  1. wahhhhh..best2..combi pnh g cls figurines :)

    ReplyDelete
  2. Waaahhhh...rajin nyer....:-)blh buat bisnes nih..:-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik