Six Flags (Roller Coaster)

Assalamualaikum..

Hari ni Gadis nak share ngan jiran-jiran semua..
pernah naik roller coaster tak?
of course mestila ade yang dh pernah naik kan..
dan ada yang seriau nak naik..
tengok je dah gigil kepala lutut..
hihihi..

husben & adik Gadis relaks je naik Project X berkali-kali..
=)

Gadis sebelum ni memang tak pernah naik la..
tengok pun dah takut kan..
tapi hari tu husben ajak naik roller coaster kat Legoland..
dengan senang nyer Gadis kata ok jom..
agaknyer ader peneman...
sekali bila naik..haaaa..
baru tau kan..
macam nak terkeluar isi perut..
perut keras je..
hahahah..
muka dah pucat lesi..
tapi walaupun macam tu Gadis sempat habiskan semua roller coaster kat Legoland...
cuma lom dapat naik Dino Island je..
sbb kat situ kalau naik comfirm basah..
tu yang macam malas je nak naik..
hihihi..

Kat Legoland ade 4 roller coaster..
Project X, Dragon Beginner, Dragon Extreme & Dino Island...

Tapi kalau jiran-jiran nak tau..Gadis dengar citer la...
Six Flags akan dibuka di Nusajaya Johor..
memang berdekatan dengan legoland je tanah dier..
sapa yang suka roller coaster extreme memang tak sabar-sabar..
tapi kalau yang macam Gadis ni..
fuhhhhh...tu je la skali Gadis naik yang kat Legoland tu..
lepas ni dh tak nak naik dah..
hihihi..

Six Flags yang ader sekarang kalau tak silap Gadis kat Texas..

nak tau extreme ke tak..
jom Gadis tunjuk gambar..
^_^













amacam..???
ade berani nak naik???
Gadis memang tak nak naik dah..
adik-adik n husben Gadis yang relaks je muka bile naik..
siap leh lambai-lambai kiter kat bawah..
huhuhuhu..

k laaa..
see u olss next entry..
^_^

p/s : Hari tu pegi legoland ader sorang preggy women naik roller coaster yang Dragon extreme..
perghhh dasat arrrr...relaks je dier..hihihi..



Comments

  1. adoyai, mama umar raihan ni memang tak aaaaaa nk naik benda benda yg meningkatkan adrenalin dlm badan ni. cukuplah kt genting dulu naik roller coaster. tak kuasa nk mencuakkan diri...

    ReplyDelete
  2. tgk gambar pun dah ketar lutut.
    hahaha

    ReplyDelete
  3. kalau mimi memang leh pengsan jwb nye..naik merry go round tu pun dah kecut perut..tp teringin jgk nk mencuba..hehe..

    ReplyDelete
  4. Gadis, klu husna dpt tiket free naik benda alah ni pun husna xkan naik...seriau tgknya..

    ReplyDelete
  5. Kalau betul buka six flags ni kat johor mmg buat annual pass orang..hahahaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik