Rindu nyer Rasa...

Assalamualaikum...

Sekarang ni bukan senang nak on9 macam dulu..
tapi walaupun sibuk Gadis gagahkan jugak nak menaip..
sebab bila kat tempat keje idea nak menaip tu ada tapi bila keje dtg menimbun jadi lupa terus apa yang nak dikongsikan ngan jiran-jiran..

Sekarang ni Gadis dah keje jadi Gadis terpaksa berjauhan ngan husben kat Pekan tu..
kadang-kadang rindu rasenyer nak balik zaman dulu...
zaman baru kawin..zaman pregnant..
pegi mana-mana husben mesti ada jugak..
tapi apakan daya mane boleh masa tu diputar balik..
huhuhu...



2 minggu sekali husben mesti balik JB..
huhuh..
tapi kalau dier balik tu macam rase sekejap sangat je rase nyer..
kaki tu rasa macam nak ikut husben balik jugak..
hihihi...
sabo je la..

Harap sangat yang husben akan dapat keje kat JB..
so lepas ni dah tak payah jauh-jauh...
kesian husben sorang-sorang kat sane..
huhuhu...


k la jiran-jiran ku..
Gadis gtg..
nak pegi keje dah..
see u next entry yer..
^_^


p/s : Minggu ni ade baby fair kat JB ni..kene kenyit kenyit mata kat husben ni..kihkihkih..




Comments

  1. bertabah lah kita suami isteri LDR. heehehe. salam kenal dr grup gojez ye~! ;) kte mak Arissa nih ha. br sempat nk BW. :p

    ReplyDelete
  2. as salam...jemput ke blog sy =)

    http://intan-mohamad.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...