Yang Diidamkan Dah Berada Ditangan...

Assalamualaikum...

Setelah sekian lama Gadis tak berkongsi cerita suka duka dan lara kat dalam ni..
cewahhh...bajet retis je dak Gadis ni kan..
hihihi...

hari  ni Gadis akan start semula update apa yang berlaku sepanjang hidup Gadis..
In Shaa Allah..

Tengah bulan lepas..
Gadis dah dapat apa yang Gadis idamkan..
Akhirnya dapat jugak..

ini la dier...
Samsung Galaxy Camera

sebenarnya Gadis takde camera..
harapkan camera hp je..
kadang kadang payah jugak..
hihihi..

nak review pasal camera ni..
Gadis masih tak pandai sangat nak guna..
tapi boleh la kalau nak edit macam-macam dalam ni..

sebenar nyer camera ni best..
sebiji dah macam smart hp..
tapi cuma tak boleh buat call jek..
boleh facebook..boleh youtube,boleh instagram dan macam2 lagi la..

gambar memang tip top..
gambar HD..
dah macam tengok astro beyond HD..
hihihi..

Alhamdullillah semua rezeki Allah yang beri..
Gadis bersyukur sangat-sangat atas nikmatNya..

k la..
Gadis Got to go..
see you next entry..
^_^

p/s : semenjak keje ni..rancangan tv pun dh jarang tengok..huhuhu

Comments

  1. Wahhh..pasni blh byk up entry bergambar lah yer.. Hehe..

    ReplyDelete
  2. wah best-best lepas ni boleh bergambar sampai lebammmm~

    ReplyDelete
  3. kita pun berkenan ni jugak..tp tulah, xde buat call kan..so hubby hadiahkan samsung s4, gambar pun super cantek =)

    ReplyDelete
  4. wah beshnyee...kite pun nak beli camera gak..tgh kumpul duit..hehe

    ReplyDelete
  5. congratulations...tumpang happy...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik