1st Birthday Darwisy

Assalamualaikum...

Selamat pagi wahai jiran-jiran ku semua..
hihihi..
pagi pagi lagi dah mengetuk keyboard ni..
sebab sekarang ni Darwisy pantang nampak komputer atau lapotop...
memang dah boleh usik dah..
dier je yang nak main..

31 August 2013 hari tu Gadis dah buat majlis ulangtahun kelahiran Darwisy yang pertama
sebenarnyer bezday Darwisy 2 September tapi buat kan awal sbb tarikh tu jatuh hari Isnin..
time tu kene cek up setahun lak tu..
tu yang buat awal bezday nyer..
hihihi...

 ni la kek 1st bezday boy

 tengok tu..
nak sambut bezday dier..
boleh plak dier nangis..
lepas je potong kek..
brg atas riba Gadis terus tido..
ngantuk rupenyer..
hihihi..

 Antara hadiah yang Darwisy dapat..
terima kasih ye..

Gadis n husband bagi kereta mainan kat Darwisy..
bukan main suka dpt naik kete tu..
kesian tgk Darwisy tgk budak budak main..
biar dier main puas puas kat rumah..
hihihi



Mama Darwisy memang sibuk..
sibuk memasak..
sibuk segala-galanya la..
hihihi...

Gadis masak laksa Penang
Rendang ayam
nasi himpit
mee hoon
dan ada makanan sampingan lagi..



eksen je muka dier dpt kete ye..
hihihi

Alhamdullillah ramai jugak la datang menyambut bezday Darwisy dan segalanya berjalan dengan lancar
sebenarnyer Gadis buat bezday Darwisy sekali dengan open house hari raya
hihihi...

Dah lama Gadis tak post gambar Darwisy kat blog kan..
sekejap je masa berlalu..
rase macam baru je lahirkan Darwisy...
huhuh..

Selamat Ulangtahun Kelahiran yang pertama ucuk acam mama ni,...
Semoga menjadi anak yang soleh, dan baik dan segalanya yang baik..
Semoga murah rezeki dan dipanjangkan umo ye Darwisy..
mmmmmuuuuuuuuuaaaaahhhhhhh...

k laa..
see u next entry yer..
^_^

p/s : nak pegi baby fair kat Danga city mall minggu ni..jommm..!!!

Comments

  1. Happy birthday darwisy! Bestnya hadiah dia..hehe

    ReplyDelete
  2. happy birthday darwisy..lama tak nampak dia ye..

    ReplyDelete
  3. happy birthday dear!
    kejap je dah setahun

    ReplyDelete
  4. Waaahh hadiah gempak.. :) hepi besday darwisy

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?