Header Baru

Assalamualaikum...

Selamat Pagi wahai jenjiran...
sebelum pegi keje pagi ni..
Gadis update skit..

Cuti yang lepas kononnyer nak pegi baby fair..
tak sempat nak pegi nye..
dengan kete husben rosak..
so kiter jalan mana yang termampu je la..
hihihi...

so,tetibe ringan lak mulut ni ckp ngan adik Gadis tolong buatkan header yang baru..
Alhamdullillah dah siap dah..
Gadis buat yang simple dimple je..
malas nak pening pening kepala..
kiranya yang mane termampu dier buat je la...

bila dah siap..
adik Gadis terus mintak upah..
'Along belanja nasi goreng ayam,boleh?'
hihihi..
xde hal la..


Amacam jiran-jiran ok x?

k la..
see u olls next entry ye..
nak pegi keje dah ni..
daaaaa

^_^

Comments

  1. As Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
  2. Gadis... follow husna tau...

    http://permatahusna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. simple pun lawa gile.. huhu..

    ReplyDelete
  4. Salam. jom join GA first sy.
    http://rafydahouse.blogspot.com/2014/01/beauti-giveaway-1-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete
  5. cantik...nice blog jugak...bestnya..ada adik yg pandai design :)

    nantii follow sy k..
    www.ladysara84.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...