Lame Beno Tak Update...!!!

Assalamualaikum

Hai jiran-jiran Gadis semua..
MasyaAllah..memang dah berlapuk beno Gadis punyer blog ni..
memang tak sempat sangat nak update citer terbaru ni..
padahal tiap tiap hari ade citer terbaru dari Gadis..
tapi ntah kenape memang tak sempat nak pegang keyboard lappy Gadis ni..
sabo je la..


korang tengok tu ..last entry pun 24 Jun 2013 hari tu..
memang lame dah..
skang 9.03.2013 kan..
so Gadis akan cuba update citer terbaru Darwisy yang dah mencapai umo setahun pada 02.09.2013 hari tu..
huhuhu..
dah panjang akalnyer tu..
hihihi...

tengah hari skit Gadis update story lagi..

k laaa..
see semua nest entry yer...
^_^

p/s : walaupun x update tapi tetap blogwalking tau cuma tak meninggalkan jejak je..hihihi

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?