Patut Tukar Atau Tak Patut Tukar?

Assalamualaikum...

Selamat pagi jiran-jiran...
Hari ni Gadis macam terpikir sesuatu plak tentang blog Gadis ni..
Ape dier ek?
sebenarnyer ader orang tegur..
pasal header Gadis tu..
''dah jadi mama still Gadis At Home lagi ke..''
huhuhu..
''tukar la Mama At Home lak..''

ini la header sekarang...

hihihi..

so apa pendapat jiran-jiran ku sekalian...
sama ada nak kekalkan
 ''Gadis At Home''
atau
''Mama At Home''

berikan undian anda..
hihihihi..
jadi senang untuk saya menukar header yang baru..
hihihi..

k laa..
see u ollss next entry..
nak pegi keje dah ni..
daaaaa....

p/s : kalau la kat opis tu sempat beron9 dah lame ku on9..
huhuhu


Comments

  1. Hai..blogwalking.bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?