Tuesday, February 26, 2013

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, February 22, 2013

Hello Kitty Theme Part Part 2

Assalamualaikum..

Fuhhhhh..
lama betul tak update entry ni...
rindu betul nak menaip..
hari ni baru sempat rasenyer..
hihihi..

Hari tu Gadis ada story kat jiran-jiran yang Gadis pegi Hello Kitty Theme Park tapi tak dapat masuk & redeem time public holiday, Sabtu & Ahad.

Haaa..
kali ni dapat masuk..
bende free memang susah sikit..
hihihi..

Jom cuci mata tengok gambar yer..
^_^



















 kat sini kiter akan dapat rantai free..
dan boleh pilih loket yang kiter suka...

 ni la dier rantai n loketnyer..
^_^



















k laa..
see u ollss next entry..
^_^


Friday, February 15, 2013

Dah Siap...!!!

Assalamualaikum...

Dah lama tak update..
Gadis buzy sikit jek..huhuh..
Hari ni Gadis sempat update sikit je..
minggu lepas dengan gembiranya yang Annual Pass Gadis n husben dah siap...



Adik Gadis balik keje je terus bagi kat Gadis...
apa lagi kan memang laju je la nak ke sane..

2 hari sebelum bersalin habis berjalan 1 Legoland..
kali ni nak bawa Darwisy plak...
^_^

Cuti minggu lepas 3 hari berturut-turut dok pgi sane je..

Minggu nak tunggu husben balik JB lagi sekali
nak pegi lagi
hihihi..
sebab ade game yang tak main lagi..
minggu lepas Gadis & husben dok layan roller coster je..
hihihi..

Tapi pagi minggu lepas Gadis pegi Hello Kitty Theme Park
adik Gadis nak redeem tiket..
hari tu tak dapat masuk sbb staff Legoland tak leh redeem time sabtu ahad & public holiday..
sementara dier off kiorg pun pegi sana..


In Shaa Allah..Gadis akan update Gadis pgi Hello Kitty Theme Park & Legoland dengan Darwisy...
^_^
k laa..
see u ollss next entry..
^_^

p/s : Jalan-jalan jugak...Darwisy dah nak masuk 6 bulan ni..
jadi tgh sediakan resepi baru untuk Darwisy...
^_^

Tuesday, February 5, 2013

Cuba Tengok...Sama Tak Perangai Anda..

Assalamualaikum..

Gadis nak kongsi info dengan jiran-jiran ni..

Anak No.1 berkepimpinan dan tegas
Anak No.2 - Penyabar & Kelakar.
Anak No.3 - Manja & Matang.
Anak No.4 - Baik & Bergaya.
Anak No.5 - Baran & Cool.
Anak No.6 - Ramah & Manja.
Anak No.7 - Tegas & Lawak.
Anak No.8 - Menerima & Sabar.
Anak No.9 - Rileks & Pendiam.
Anak No.10 - Penyabar & Baik.
Anak No.11 - Banyak Cakap & Kelakar.
Anak No.12 - Penyabar & Mengada.
Anak No.13 - Manja & Pendiam.
Anak No.14 - Baik & Penyabar.
Anak No.15 - Menerima & Manja.


Gadis anak yang no.1
memang sama..
^_^

Anda macam mana?



Kalau tak tempek gambar Darwisy tak sah..
hihihi..

k laa..
see u olls next entry..
^_^

Friday, February 1, 2013

Segmen Blog Kesayangan : Blog Coklateyes

Assalamualaikum...

Gadis nak ajak jiran-jiran semua join Segmen ni..
hihihi..
Selamat bersegmen yer...
^_^

KLIK BANNER

Meh-meh jemput join segmen..
^_^

k la..
see u olls next entry..
^_^

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Assalamualaikum..

Jom Join Giveaway ...
^_^

KLIK BANNER

Syarat-syarat @ cara penyertaan

1 ) Blogger yang menetap di Malaysia / mempuyai alamat Malaysia
2 ) Buat Entry Bertajuk `` Intan Berlian Mega Giveaway 2012``
3 ) Letak banner Intan Berlian Mega Giveaway 2013 dalam entry
4 ) Letak Link sponsor dalam entry



k laa..
see u ollss next entry..
^_^