Posts

Showing posts from May, 2013

Kembali Bekerja..!!!

Image
Assalamualaikum...
Hai buat jiran-jiran Gadis sekalian...
Gadis memang dah lama sangat tak update blog ni.. Laptop kat atas meja kecil Gadis ni dah lama terbiar.. ni baru la Gadis dapat on balik.. huhuhu..
Sebenarnya Gadis dah kembali bekerja setelah setahun lebih tidak bekerja.. maknenyer start dari sebelum kahwin lagi.. dah lama sangat rasenyer.. huhuhu..
Ramai jugak rakan-rakan Gadis yang bertanya tak balik Pahang ke.. macam mana rasa dok jauh ngan husben... Darwisy tinggal dengan siapa.. Keje kat mana.. macam-macam persoalan la.. hihihi..
meh Gadis bagi jawapannyer ye..
Sebenarnye Gadis dah balik Pahang dah.. tapi hanya 2 minggu je dok Pahang.. sekali kereta Gadis rosak di bukit beruntung..dan kereta Gadis masih berada disana lagi..
selepas 2 minggu Gadis balik Pahang.. Gadis balik ke JB semula.. diatas sebab konon husben Gadis nanti nak amik kereta.. sekali bila husben hantar ke JB.. Gadis dipanggil untuk interview pada hari lahir Gadis hari tu.. dan pada hari yang sama Gadis diterima kerja kat company t…