Monday, September 30, 2013

Header Baru

Assalamualaikum...

Selamat Pagi wahai jenjiran...
sebelum pegi keje pagi ni..
Gadis update skit..

Cuti yang lepas kononnyer nak pegi baby fair..
tak sempat nak pegi nye..
dengan kete husben rosak..
so kiter jalan mana yang termampu je la..
hihihi...

so,tetibe ringan lak mulut ni ckp ngan adik Gadis tolong buatkan header yang baru..
Alhamdullillah dah siap dah..
Gadis buat yang simple dimple je..
malas nak pening pening kepala..
kiranya yang mane termampu dier buat je la...

bila dah siap..
adik Gadis terus mintak upah..
'Along belanja nasi goreng ayam,boleh?'
hihihi..
xde hal la..


Amacam jiran-jiran ok x?

k la..
see u olls next entry ye..
nak pegi keje dah ni..
daaaaa

^_^

Friday, September 27, 2013

1st Birthday Darwisy

Assalamualaikum...

Selamat pagi wahai jiran-jiran ku semua..
hihihi..
pagi pagi lagi dah mengetuk keyboard ni..
sebab sekarang ni Darwisy pantang nampak komputer atau lapotop...
memang dah boleh usik dah..
dier je yang nak main..

31 August 2013 hari tu Gadis dah buat majlis ulangtahun kelahiran Darwisy yang pertama
sebenarnyer bezday Darwisy 2 September tapi buat kan awal sbb tarikh tu jatuh hari Isnin..
time tu kene cek up setahun lak tu..
tu yang buat awal bezday nyer..
hihihi...

 ni la kek 1st bezday boy

 tengok tu..
nak sambut bezday dier..
boleh plak dier nangis..
lepas je potong kek..
brg atas riba Gadis terus tido..
ngantuk rupenyer..
hihihi..

 Antara hadiah yang Darwisy dapat..
terima kasih ye..

Gadis n husband bagi kereta mainan kat Darwisy..
bukan main suka dpt naik kete tu..
kesian tgk Darwisy tgk budak budak main..
biar dier main puas puas kat rumah..
hihihi



Mama Darwisy memang sibuk..
sibuk memasak..
sibuk segala-galanya la..
hihihi...

Gadis masak laksa Penang
Rendang ayam
nasi himpit
mee hoon
dan ada makanan sampingan lagi..



eksen je muka dier dpt kete ye..
hihihi

Alhamdullillah ramai jugak la datang menyambut bezday Darwisy dan segalanya berjalan dengan lancar
sebenarnyer Gadis buat bezday Darwisy sekali dengan open house hari raya
hihihi...

Dah lama Gadis tak post gambar Darwisy kat blog kan..
sekejap je masa berlalu..
rase macam baru je lahirkan Darwisy...
huhuh..

Selamat Ulangtahun Kelahiran yang pertama ucuk acam mama ni,...
Semoga menjadi anak yang soleh, dan baik dan segalanya yang baik..
Semoga murah rezeki dan dipanjangkan umo ye Darwisy..
mmmmmuuuuuuuuuaaaaahhhhhhh...

k laa..
see u next entry yer..
^_^

p/s : nak pegi baby fair kat Danga city mall minggu ni..jommm..!!!

Tuesday, September 10, 2013

Patut Tukar Atau Tak Patut Tukar?

Assalamualaikum...

Selamat pagi jiran-jiran...
Hari ni Gadis macam terpikir sesuatu plak tentang blog Gadis ni..
Ape dier ek?
sebenarnyer ader orang tegur..
pasal header Gadis tu..
''dah jadi mama still Gadis At Home lagi ke..''
huhuhu..
''tukar la Mama At Home lak..''

ini la header sekarang...

hihihi..

so apa pendapat jiran-jiran ku sekalian...
sama ada nak kekalkan
 ''Gadis At Home''
atau
''Mama At Home''

berikan undian anda..
hihihihi..
jadi senang untuk saya menukar header yang baru..
hihihi..

k laa..
see u ollss next entry..
nak pegi keje dah ni..
daaaaa....

p/s : kalau la kat opis tu sempat beron9 dah lame ku on9..
huhuhu


Monday, September 9, 2013

Lame Beno Tak Update...!!!

Assalamualaikum

Hai jiran-jiran Gadis semua..
MasyaAllah..memang dah berlapuk beno Gadis punyer blog ni..
memang tak sempat sangat nak update citer terbaru ni..
padahal tiap tiap hari ade citer terbaru dari Gadis..
tapi ntah kenape memang tak sempat nak pegang keyboard lappy Gadis ni..
sabo je la..


korang tengok tu ..last entry pun 24 Jun 2013 hari tu..
memang lame dah..
skang 9.03.2013 kan..
so Gadis akan cuba update citer terbaru Darwisy yang dah mencapai umo setahun pada 02.09.2013 hari tu..
huhuhu..
dah panjang akalnyer tu..
hihihi...

tengah hari skit Gadis update story lagi..

k laaa..
see semua nest entry yer...
^_^

p/s : walaupun x update tapi tetap blogwalking tau cuma tak meninggalkan jejak je..hihihi