Assalamualaikum

Assalamualaikum..
Dah lama rasanye tak update blog ni....
bersarang dan kalau dah boleh berkulat, memang akan tumbuh kulat + lumut..
hehehe...

Sekarang ni memang xde masa rasanye nak update blog..
pegi keje, balik keje, husband dan anak...
memang penat rasanya..
mana ibu, mama, ummi yg berjaya boleh update setiap hari memang Gadis salute la...

2hb Mac 2014 haritu genap Darwisy setahun 6 bulan...
semakin bijak, cerdik dan macam-macam lagi la...


Alhamdulillah Darwisy membesar dengan baik sekali...
sekarang ni tengah demam, biasala demam nak besar agaknye...
Bersyukur bila husband Gadis pun dah bekerja di Johor..
no more PJJ buat kami...

Tapi kami masih tinggal di rumah mak ayah sebab susah nak cari umah sewa dan harga sewa umah kat sini sangat mahal...
susah nak cari sewa yg murah...
teringin juga nak duduk umah sendiri tapi terdapat beberapa perkara kekangan untuk kami...

Kerja Gadis pun Alhamdulillah semakin maju dan melangkah setapak ke hadapan untuk mencari lebih pengalaman..
Harapan agar semua berjalan dengan lancar...
Bila dah kerja kadang-kadang bosan, kadang nak marah, kadang bosan,
kadang macam-macam kerenah lah... 
biasalah dah nama pun keje...
mana ade senang semuanya... kan...

Rasenye hari ni Gadis sempat update banyak ni je...
biasa la update kat off..
time kat umah mmng x sempat nak update...

k lah...
see uolls next entry...
InsyaAllah Gadis akan cuba update dan kongsi cerita dgn jiran-jiran lagi ye...

p/s : Ramai yg tanya bila Darwisy nak ada adik...hehe.. belum ada rezeki lagi...

Comments

  1. omomomo comey nye die mkn donut

    ReplyDelete
  2. aik? mkn donut tp muka garang hehehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ....wah dah berubah wajah cantik2...;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?