Seronoknya kalau....

Assalamualaikum...
Berceloteh lagi Gadis kali ni...
Dah kat off tak buat ape ni haaa...
kerje pun dah settle...
so update sekejap apa yang terdetik di hati & minda...

Tengok tajuk entry je dah terlintas macam-macam kan...
Tapi Gadis boleh terlintas seronoknya kalau Gadis jadi seorang suri rumah
sepenuh masa... 
Pastu biznes-biznes on9...

Bukannya rasa tak bersyukur...
Gadis rasa bersyukur sangat dengan apa yg Gadis ade sekarang ni...
cuma terdetik dihati...
seronok tengok Kak Diya @ Kak Aty jadi suri rumah sepenuh masa
pastu siap boleh buat biznes on9 yg makin meletop
skrg ni... fuhhh~
mmng salute la...
kagum sgt.. smbil tu boleh buat home school lagi...
Dasyat...
boleh dijadikan ibu icon di zaman serba canggih ni...

Dulu Gadis seorang fully housewife,
so kononnya rindu zaman bekerja dan di samping itu dapat pegang
duit hasil titik peluh sendiri kan...
Boleh beli macam-macam kalau teringin...
Agak-agak terasa nak beli itu ini boleh je beli... hihihi...

Seronok memang seronok tapi bila kat off asyik dok teringat anak je...huhu..
Dok fikir je... tapi Gadis ni bukanla yg jenis tunjuk perasaan Gadis ni...huhu..
pelik betul kan...hihihi...
Tapi takpelah Gadis akan usaha untuk satu tujuan yg Gadis impikan...
Hopefully satu hari akan menjadi kenyataan..
Amin...

time dah takde keje kat off so kitorg memang bergambo je la...
kuikuikui

K la...
see u olls next entry..
daaa....

p/s: Teringin jgk nak biznes tapi masih memikirkan nak jual apa..ngehngeh..

Comments

  1. Teringat zaman saya keje dulu..dok ofis mmg pike camtu gak...alhamdulillah dah hampir 2 tahun jadi Work at Home Mom...memang heaven sangat dpt tgk aanak depan mata 24 hours :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...semuanya boleh jual kalau nak...

    ReplyDelete
  3. jual tudung ler..cntik2 oo..promote kat saya jgk yer..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...