Posts

Showing posts from November, 2014

Crosstitch yang ke 2

Image
Assalamualaikum...
wahhh lega rasanya bila crosstitch lagi satu dah siap... rasa sangat puas bila dah siap... cuma nak cari bingkai nye tu payah skit.. husband kata nak tolong  buat kan untuk Gadis.. kita tunggu bila masanya yang husband akan tolong buat kan... huhuhu...
ini la dia hasil yang kedua..
"Bismillahirrahmanirrahim''
kalau dah buat benda ni memang akan dok mengadap benda ni je kan... huhuhu.. yang penting Gadis rasa dapat release kan tension bila buat cross stitch ni... ^_^
k la.. Gadis nak pegi cari pattern yang cantik cantik lagi..
p/s : ada jiran jiran Gadis yang nak join Gadis buat cross stitch ni? jommm...

Crosstitch Dah Siap...!!!

Image
Assalamualaikum...
Hari ni Gadis nak update entry pasal crosstitch Gadis yang entah berapa lama baru nak siap.. huhuhuh... Mungkin sapa yang pernah follow citer Gadis akan tau sejak bila Gadis start buat crosstitch untuk gambar ni.. Gigih ok nak menyiapkan,. tapi bila dah siap rase sangan puas hati... lega yang teramat sangat.. hihihihi...
yang paling penting Gadis buat dan siapkan crosstitch tu di office... memandangkan boss x kisah.. dier pun relax jek.. so bila time xde keje je terus capai siapkan sikit sikit crosstitch Gadis yang tertangguh...
jom tengok crosstitch Gadis yang dah siap ni..
taaa daaaa... dah siap.... tinggal nak ari frame pulak lepas  ni... ngehngehngeh...
k la.. Gadis nak out dulu.. nak sambung untuk next project.. nanti Gadis share lagi..
p/s : frust sbb keluaran tudung AJ untuk minggu ni dapat sehelai jek..

Dah Hilang...!!!

Assalamualaikum..
Hye semua.. Laptop Gadis rosak, jadi yang tinggal cuma hard disk nye jek... huhuhu.. jadi susah Gadis nak update macam dulu.. seronoknyer sentiasa update macam dulu.. ada je idea idea yang nak di share.. sekarang ni dah susah sikit 
Bila Gadis bukak je blog Gadis rupanya bloglist kawan kawan Gadis dah hilang... sedih betol.. dah tak boleh nak nak singgah blog kawan kawan semua...
Gadis nak mintak tolong ye kawan kawan.. tolong tinggal kan link blog masing masing ye.. sebab dah hilang.. huhuhuhuhu...
Terima Kasih ye..
k la.. Gadis nak bye bye dah.. daaaaa..
p/s : nak update kat mane lepas ni ye..