Crosstitch Dah Siap...!!!

Assalamualaikum...

Hari ni Gadis nak update entry pasal crosstitch Gadis yang entah berapa lama baru nak siap..
huhuhuh...
Mungkin sapa yang pernah follow citer Gadis akan tau sejak bila Gadis start buat crosstitch untuk gambar ni..
Gigih ok nak menyiapkan,.
tapi bila dah siap rase sangan puas hati...
lega yang teramat sangat..
hihihihi...

yang paling penting Gadis buat dan siapkan crosstitch tu di office...
memandangkan boss x kisah..
dier pun relax jek..
so bila time xde keje je terus capai siapkan sikit sikit crosstitch Gadis yang tertangguh...

jom tengok crosstitch Gadis yang dah siap ni..

taaa daaaa...
dah siap....
tinggal nak ari frame pulak lepas  ni...
ngehngehngeh...

k la..
Gadis nak out dulu..
nak sambung untuk next project..
nanti Gadis share lagi..

p/s : frust sbb keluaran tudung AJ untuk minggu ni dapat sehelai jek..

Comments

  1. Ala..biasa biasa je Lea..
    Akak mengisi masa lapang akak je..
    ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...