Dah Hilang...!!!

Assalamualaikum..

Hye semua..
Laptop Gadis rosak, jadi yang tinggal cuma hard disk nye jek...
huhuhu..
jadi susah Gadis nak update macam dulu..
seronoknyer sentiasa update macam dulu..
ada je idea idea yang nak di share..
sekarang ni dah susah sikit 

Bila Gadis bukak je blog Gadis rupanya bloglist kawan kawan Gadis dah hilang...
sedih betol..
dah tak boleh nak nak singgah blog kawan kawan semua...

Gadis nak mintak tolong ye kawan kawan..
tolong tinggal kan link blog masing masing ye..
sebab dah hilang..
huhuhuhuhu...

Terima Kasih ye..

k la..
Gadis nak bye bye dah..
daaaaa..

p/s : nak update kat mane lepas ni ye..

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Dah Sekolah??