Crosstitch ke 3,4 & 5

Assalamualaikum...

Sebelum bersalin hari tu Gadis memang takde aktiviti lain selain buat crosstitch...hobi dari zaman anak dara lagi...
Sampai sekarang tangan tu mesti nak buat crosstitch...

Ni antara crosstitch yang sempat Gadis siapkan sebelum bersalin..





Sekarang sedang berpantang tengah buat crosstitch yang baru..harap dapat siapkan sebelum naik keje...
Nanti Gadis update gambar apa pulak yang Gadis tengah jahit..

Kadang kadang tergendala jugak sbb melayan Damia yang comel tu..hihih..
Abang yang tembam tu lagi...

P/s : hari ni dah 23 hari berpantang...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Comments

  1. subhanallah, cantiknya. serius cantik gila. yg last tu punya la banyak huruf, detail sgtt, mcm mana lah awak buat...?

    ReplyDelete
  2. Terima kasih...
    gigih jugak nak menyiapkan sebenarnya...
    huhuhu..
    Alhamdullillah dapat siap dengan jayanya...
    saya ikut pattern je sis..
    kalau nak buat sendiri x pandai jugak..hihihi..
    kalau sis nak saya boleh share pattern nya..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...