Crosstitch - 6

Assalamualaikum...

Semenjak 2 menjak ni sangat aktif menjahit silang pangkah ni..
rase sangat tenang...
tapi bil dah takde mood jangan harap la nak pandang pun tak nak..
hahahaha...
setiap orang kan ade hobi masing masing...
Gadis semenjak mengandungkan Damia lagi asyik dok menjahit ni je..hahaha..

Masa dalam pantang hari tu sempat siapkan satu design jam..
cantik kalau letak kat dapur atau kat mana mana la yang sesuai kan..

Meh tengok gambar nya..

ta daaaa,...
ini la gambar nye...
siap dah..
kalau ada yang berminat nak design ni boleh inform Gadis ya..
harga tanpa frame tau..
^_^

ok la..
Gadis nak sambung tempahan lagi ni..

P/s : lenguh tapi berbaloi...

Comments

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?